Inktober 2021 – Royal

Inktober day 3

Ik heb meteen een liedje van Lorde in mijn hoofd bij de prompt van vandaag. And we will never be royals, royals. Zo aanstekelijk! Vandaag laat ik de derde illustratie zien die ik heb gemaakt voor Inktober. Zoals je al kon lezen is de prompt van vandaag Royal.

Inktober 2021 - Prompt list Raquel Trave Illustration

Royal

Op de moordboard zag ik plaatjes van koninginnen of prinsessen, in ieder geval koninklijk dus. Ik wist meteen wat ik wilde tekenen en twijfelde geen minuut om te schetsen. Ik besloot een prinses te tekenen met een kroon of tiara op. Qua kleuren ben ik gegaan voor geeltinten. Daardoor leek ze in het begin een beetje op Belle, van Belle en het Beest.

Ook van de derde illustratie heb ik weer een timelapse video gemaakt en op YouTube gezet. Je kunt deze hieronder bekijken.

Al mijn illustraties plaats ik ook op mijn art account op Instagram, mocht je dus eerder mijn illustraties willen zien, volg me dan op Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven