Inktober 2021 – Soft/Pastel

We zitten alweer halverwege oktober en dus ook alweer halverwege Inktober. Vandaag deel ik alweer mijn zesde illustratie van deze challenge. Wat gaat het snel! Ik liep even achter, maar dat heb ik snel ingehaald. Op dag 16 deel ik mijn nieuwste illustratie, precies op schema.

Inktober 2021 - Prompt list Raquel Trave Illustration

Soft/Pastel

Vandaag staat de prompt Soft/Pastel op het programma. Ik had aan de hand van de moodboard al bedacht wat ik precies wilde tekenen, vooral kleren in pastelkleuren. Ik had alleen nog geen idee hoe ik het meisje wilde tekenen, in welke houding. Daarom heb ik dus wat inspiratie opgedaan op Pinterest. Aan de hand daarvan heb ik wat poses nagetekend, degene die het beste is gelukt heb ik gekopieerd naar deze illustratie en heb daarna het meisje ‘aangekleed’. Uiteindelijk ben ik wel blij met de houding, alleen handen… Ik moet daar echt nog wat op oefenen, want haar hand is te klein en ziet er eerder uit als een soort klauw in plaats van een hand. Maar goed!

Inktober 2021 - Day 6 - Soft/Pastel

In de timelapse zie je ook niet hoe ik de houding teken, maar dat komt omdat ik die geschetst heb in een ander bestand. Alsnog zie je mij (versneld) kloten met haar hand en de kleur van haar boots.

Volg mij op mijn art account op Instagram om illustraties als eerste te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven