Inktober 2021 – Steampunk

Ik loop inmiddels iets achter met tekenen voor Inktober. In het weekend had ik niet zo’n zin om te tekenen, dat kwam pas weer afgelopen maandag en dinsdag. Tja, toen was ik alweer te laat! Maar ach, ik haal het wel weer in om bij te zijn met de promptlijst. Voor vandaag deel ik in ieder geval mijn vierde illustratie.

Inktober 2021 - Prompt list Raquel Trave Illustration

Steampunk

De prompt voor vandaag is Steampunk. Bij steampunk denk ik vooral aan veel zwart en bikerboots enzo. Op de moodboard zag ik ook vooral veel bruintinten, klokken, korsetten, sleutels en zo’n ouderwets brilletje. Ik heb steampunk ook even opgezocht op Pinterest en daar kwam ik een meisje tegen die ik wel wilde natekenen. Haar handen had ik moeite mee en ik heb de afbeelding er dan ook onder gehouden om ze over te trekken. De hand in het haar is wel redelijk in verhouding, maar haar andere hand is eigenlijk te klein. Al met al best tevreden met m’n vierde Inktober illustratie!

Inktober 2021 - Day 4 - Steampunk

En zoals je van mij gewend bent heb ik ook van deze illustratie een timelapse op YouTube gezet. Daarin zie je precies hoe ik ‘m heb gemaakt.

Volg me op mijn art account op Instagram om deze illustraties (en andere) te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven