Inktober 2021 – Witchcore

Op de één na laatste dag van oktober deel ik de één na laatste illustratie van Inktober. Over deze ben ik erg tevreden! Niet alleen qua illustratie, maar ook qua kleuren. Wel zie je dat ik nog steeds moeite heb met handen tekenen…

Inktober 2021 - Prompt list Raquel Trave Illustration

Witchcore

De prompt van illustratie 9 is Witchcore en op de mood board zag je veel heksachtige taferelen. Qua kleuren stond er veel paars op. Ik hou van paarse tinten! Dus ik vond het fijn om daar wat mee te doen. Ik heb een referentiefoto van Pinterest gepakt voor onder andere de heksenhoed. Daar had ik een beetje moeite mee. Ook voor de hand die een toverstaf beethoudt (het moet een toverstaf voorstellen, mocht dat nog niet duidelijk zijn haha) heb ik een referentiefoto erbij gepakt. Ik heb daarvoor mijn eigen hand die de Appel Pencil beethoudt gefotografeerd. Deze illustratie maakt een hoop goed van de vorige!

De timelapse video staat weer hieronder. Blijft leuk om te zien, vind je niet?

Volg mij op mijn art account op Instagram om illustraties als eerste te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven