Inktober 2021 – Y2K/00’s

Inktober day 2

Voor de prompt van vandaag dacht ik bij het zien van de naam: wat is dit nu weer? Maar de moodboard maakte veel duidelijk. De prompt is geïnspireerd op de jaren 2000. God, dat voelt als maar een paar jaar geleden, maar het is eigenlijk alweer 21 jaar geleden. Bizar toch?

Inktober 2021 - Prompt list Raquel Trave Illustration

Hierbij nog even de promptlist. Voor gisteren stond Y2K/00’s op het lijstje.Bij de jaren 2000 denk ik aan veel te lage rokjes, Barbieroze outfits, Destiny’s Child, Britney Spears, boybands, zo’n ouderwetse draaitelefoon, etc. Dat is ook te zien op de moodboard die Raquel op Instagram heeft gedeeld.

Y2K/00’s

Aan de hand daarvan heb ik een illustratie gemaakt van een meisje in zo’n foute outfit. Compleet roze natuurlijk. Ik vond het leuk om ook eens een volledig meisje te tekenen, in plaats van alleen half. Dus je ziet ook dat ze hakken aanheeft. Ik heb wel even een referentiefoto erbij gepakt voor de benen en schoenen. Ik teken eigenlijk niet zo vaak benen en schoenen, en ook voor de handen heb ik even gekloot met de verhoudingen. Nog steeds vind ik de hand in de zij iets te klein. Maar ach, ik ben tevreden zo!

Timelapse

Ook van deze illustratie heb ik weer een timelapse video gemaakt. Deze kun je hieronder bekijken. Ging het in het echt ook maar zo snel! Maar eigenlijk heb ik er gewoon 3,5 uur over gedaan…

Al mijn illustraties kun je ook vinden op mijn art account op Instagram. Dus mocht je ze eerder willen zien, volg me dan zeker op Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven