Bijna jarig!

Foodies strawberry cupcake

Het is alweer bijna zover: ik word zaterdag weer een jaartje ouder! 26 jaar – oh my, ik voel mij oud worden. Ik geef zowel zaterdag als zondag een feestje en ik ga zelf het lekkers maken in plaats van kopen! Nu het weekend alweer in zicht is (hé, positief blijven: ‘het is ál dinsdag’ in plaats van ‘het is pas dinsdag’), moet ik natuurlijk wel weten wát ik ga maken. Ik heb eigenlijk werkelijk waar nog geen flauw idee. Naja, behalve de kwarktaart. Dat begint een beetje traditie te worden. Maar wat serveer ik nog meer? Ik besloot te zoeken op Pinterest voor wat inspiratie en vandaag deel ik deze met jullie! Dus, voor als je ook nog niet weet wat jij met je verjaardag aan je gasten voorschotelt, of bij een ander feestje, of gewoon zomaar, dan vind je hier misschien wat inspiratie.

Foodies Chocolate Cupcake milkshakes Foodies Chocolate oreo cake Foodies Cinnamon Rolls Foodies Easter Egg cake pops Foodies Nutella filled Strawberries Foodies Oreo ice cream sandwich Foodies Rainbow cookies Foodies rainbow popsicles  Foodies Strawberry Milk Cheesecake Foodies Blueberry ice cream Foodies Cherry cupcakes

Omnomnommmm… Al deze foto’s komen trouwens van Pinterest. Ik heb alle pins op een nieuw board geplaatst met de naam Foodies. Heb jij al Pinterest? Volg mij dan, zo zie je nog meer inspirerend foto’s voorbij komen! :) Mijn username is Belinster.

Je ziet wel dat ik een zoetekauw ben hè, met al deze foto’s. Ach ja, ik kan geen genoeg krijgen van cakejes, taarten, chocolade, ijsjes… Zo veel lekkers! Maar waar ga ik nou voor met mijn feestjes? Hmmm… Dat wordt even afwachten! Ik heb zeker wel ideeën opgedaan, maar voor mijn lieve vriendinnen en familie moet het nog even een verrassing blijven. Dus.. je ziet het vanzelf voorbijkomen op mijn blog! Nog een paar daagjes…

Wat vind jij van deze inspiratiepost? Heb je er wat aan gehad? Of heb ik je nu alleen maar hongerig gemaakt? Hihi. 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk