Jarig! ♥ 27 geworden en cadeautjes

Ik was afgelopen zondag jarig! :) Ik vierde het twee dagen: zaterdag voor familie en zondag voor vriendinnen. Ik ben flink verwend met leuke cadeautjes en het leek mij wel leuk om op camera vast te leggen wat ik heb gekregen. Veel kijkplezier!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Beetje laat maar hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag,27 lentes jong.
    En je bent vresselijk verwent zeg,geeft altijd een echt jarig gevoel.
    Geniet van al je leuke kadootjes.
    En bedankt voor het delen met ons.
    Gr Diana

  2. Alsnog gefeliciteerd natuurlijk, wat jeb jee een heerlijke kadoos gekregen…echt heel lief allemaal….je haar vind ik wel erg mooi geworden….Ik kan mij heel goed voorstellen dat je er onwijs blij mee bent…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *