Katy Perry concert

Beter te laat dan nooit: het verslag van het concert van Katy Perry.

15 maart 2011 trad Katy Perry op in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Samen met m’n beste vriendin en haar zusje ben ik daar naartoe geweest. Ik kan het concert in één woord beschrijving: a-ma-zing! Echt, geweldig! Ik heb zó genoten. Ze weet echt een goede show neer te zetten.

We kwamen rond 3 uur aan in Amsterdam en we hebben toen direct maar wat gegeten. Bij de Heineken Music Hall (HMH) was het al beginnend druk. Er zaten al wat mensen. Wij sloten daarbij aan. Eerst konden we er nog zitten, maar op een gegeven moment werd het drukker (‘t was ook bijna 6 uur en dan gingen de deuren open) en gingen we maar staan. Tegen zessen werd het alleen maar drukker. En toen de deuren van de HMH eenmaal open gingen, leek het wel alsof we vee waren. Er werd ongelooflijk geduwd en men wilde zo snel mogelijk door de dranghekken, door de poortjes naar binnen. Eenmaal in de HMH binnen werd het alleen maar erger, want het kaartje moest natuurlijk gescand worden. We moesten dus weer door die poortjes en mensen bleven maar duwen. En dan ook nog kinderachtig roepen ‘Hé niet duwen!’ terwijl zij zelf ‘t juist doen. Bizar.

Maar we zijn er levend doorgekomen en stonden best dichtbij. Nu was het wachten tot het voorprogramma begint (kwart voor 8 ) en daarna miss Katy Perry herself. Het eerste voorprogramma was New Young Pony Club. Op zich ging het wel, het leek wel een beetje op de muziek van Katy Perry, maar het was ‘t gewoon net niet. Na deze Britse band kwam er een DJ het podium op. Hij was wel erg leuk. De uit California komende DJ Skeet Skeet kreeg het voor elkaar om de zaal op te zwepen. Maar natuurlijk stonden we er niet voor de DJ, maar voor Katy Perry. Dus toen het tijd was voor de DJ om te gaan beseften we ons dat we nog maar héél even moesten wachten. Bijna, bijna!

En toen. Was het zover. Het gordijn ging omhoog… Er werd een introfilmpje getoond. In het filmpje zie je Katy bij een slagerij werken, maar stiekem droomt ze natuurlijk van zoete dingen. Ze gaat een cupcake halen bij de bakker en de jongen achter de kassa (Bakersboy) vindt Katy wel leuk, en vice versa! Die avond droomt Katy dat haar kat wegloopt, zij gaat erachter aan en komt in: jawel, een land met allemaal zoetigheden: candyland? Daarna kwam ze op het podium. Haar hele show draaide om candyland en bakersboy.

Het was in ieder geval een super leuk concert! Ze zong hits zoals I Kissed A Girl, Hot ‘N Cold, Thinking Of You, Waking Up In Vegas, California Gurls, Teenage Dream en E.T.. Hieronder volgen de foto’s. Ze zijn gemaakt door Jeannette, het zusje van m’n beste vriendin Carla. Dus alle credits gaan naar haar! :-)

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties