Kerst Nail Art 2012 – Part 2

En vandaag de beurt aan mijn tweede kerst nailart. Zoals gezegd: uit mijn creativiteit en inspiratie zijn er vier creaties uit gekomen. Gisteren zag je mijn eerste al: een schattig sneeuwpopje, een sneeuwvlokje en sneeuw. De nail art van vandaag bevat de typische kerstkleuren. Kijk mee!

Kerst Nail Art 2012 - Part 2

Kerst Nail Art 2012 - Part 2

Kerst Nail Art 2012 - Part 2

En het is geworden… een ster, kerstboom, cadeautje en een mistletoe/maretak, zoals gezegd in dé kerstkleuren groen en rood. Ik vind het super leuk geworden. Ik ben vooral trots op de kerstboom en de maretak. :) Het cadeautje en de ster zijn ook leuk, maar niet super goed gelukt naar mijn zin. Maar ondanks dat is het een mooie nail art voor de kerstdagen geworden!

Hoe ik het gemaakt heb
Ik heb al mijn nagels eerst voorzien van een base coat; daarna ben ik aan de nail art begonnen. Ik heb een glanzend witte nagellak als basislaag gebruikt. Daarbovenop heb ik dus de creaties gemaakt.

Voor de maretak heb ik een dottingtool gedipt in een groene nagellak met shimmer en daarmee de blaadjes gemaakt; dit heb ik gedaan door dippende bewegingen te maken. Eén blaadje aan de ene kant van mijn nagel en een blaadje aan de andere kant. Ik heb een stuk ruimte ertussen gelaten. Om de maretak af te maken heb ik er drie rode steentjes tussen de blaadjes gezet.

Het cadeautje heb ik gemaakt door een rode kruis op mijn nagels te trekken. In het midden heb ik een strik gemaakt: twee boogjes en een streepje. In het midden van de strik heb ik een groen steentje gezet.

Voor de kerstboom heb ik met een groene shimmer nagellak gepakt en met het kwastje zelf de boom gemaakt. Met een dun nail art kwastje heb ik de boom nog gefinetuned. In het midden van de boom heb nog een glittergroene nagellak en een gouden glitter nagellak aangebracht; voor een extra sparkle in de boom! :) Als piek zit er een rood steentje bovenop de boom.

De ster is eigenlijk best makkelijk: het is een kwestie van streepjes trekken. Eerst een kruis en aan dit kruis steeds ‘V’-vormige streepjes zetten. Dat heb ik gedaan met een dun nailart kwastje en rode nagellak. In het midden van de ster heb ik een groen steentje gezet. En daarmee was de nail art af! Want mijn duim heb ik gewoon leeg gelaten.

Gebruikte producten (op volgorde)
Rimmel London base coat
Catrice limited edition Hidden World C01 White And Seek
Catrice limited edition Coolibri C05 Virgin Forest
Catrice limited edition Bohemia C03 Looking Sunkissed
Essence 38 Choose Me
Essence 121 Gold Fever
Rode en groene rhinestones

Zie ook part 1 van mijn Kerst nailarts van 2012! En vergeet de kerstnagels van 2011 niet: part 1 en part 2.

Wat vind je van mijn tweede kerst nagels?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *