Kerst Nail Art 2012 – Part 3

En het is tijd voor kerst nailart nummer 3! Ik heb er vier in totaal gemaakt. De nailart die je zo meteen gaat zien is niet echt in de typische kerstkleuren, in tegendeel.. hij is juist roze! En best wel opvallend… Kijk mee!

Kerst Nail Art 2012 - Part 3

Kerst Nail Art 2012 - Part 3

Kerst-Kerst Nail Art 2012 - Part 3

Roze en strikjes! Ik wilde naast de typische kerstkleuren ook nog een kerst nail art in een aparte kleur. En ik moest meteen aan een roze nail art denken! Dus vandaar dat deze creatie roze is. Ik heb cadeautjes gemaakt (vandaar de grote strik) en een kerstboom. Het resultaat vind ik leuk, maar toch wel erg opvallend en bling-bling vanwege de strikjes. Maar als je ervan houdt kan het best. En sowieso: blingbling hoort toch ook een beetje bij kerst?! :)

Hoe ik het gemaakt heb
Ik heb al mijn nagels eerst voorzien van een base coat; daarna ben ik aan de nail art begonnen. Ik heb een oudroze kleur als basislaag gebruikt. Dit heb ik goed laten drogen voordat ik begon aan mijn kerstboom. In de tussentijd dat dat droogde, ben ik gestart met de cadeautjes. Deze heb ik gemaakt met een dun en smal nailart kwastje gedipt in witte nagellak. Ik heb een kruis op mijn nagels gemaakt: een horizontale en een verticale lijn. In het midden waar de twee lijnen elkaar kruisen heb ik een drupje blanke lak aangebracht. Het grote strikje heb ik daar voorzichtig opgedrukt. Zo blijft het zitten, maar niet voor lang hoor. Als je zoiets groots gebruikt, tja, dan kan je dat gewoon snel verliezen. Je blijft overal achterhangen en het zit eigenlijk gewoon in de weg. Maar voor een avondje is het mooi! Ik heb de strikjes bewaart en niet weggegooid (wat ik met die kleine steentjes vaak wel doe).

Voor de kerstboom heb ik schildertape in stukjes geknipt. Eerst twee wat brede stukjes aan de zijkanten, als een op de kop staande V. Daarna heb ik heel dunne stukjes tape steeds om en om schuin op het nog open V-gedeelte geplakt. Zo krijg je een sjabloon van een kerstboom. Met witte nagellak ben ik eroverheen gegaan en daarna heb ik voorzichtig de tape er weer afgehaald. Wat je dan overhoudt is een mooi witte boom! Bovenop de boom heb ik nog een zilver steentje geplakt. Ook weer door eerst een drupje topcoat daar aan te brengen.

Ik vind het best goed gelukt! Zoals ik al zei zijn de strikjes te groot en daar moet je mee uitkijken. Verder vind ik achteraf dat ik de strikjes anders had moeten plakken, want nu zie je de witte horizontale lijn niet meer.. Ach ja, volgende keer beter. :)

Gebruikte producten (op volgorde)
Rimmel London base coat
Catrice Ultimate Nude 090 Karl Says Très Chic
Kiss Nail Art Paint wit
Essence limited edition 50’s Girls Reloaded 01 Ahoy!
Zilvere rhinestone en grote strikjes

Zie ook part 1 en part 2 van mijn Kerst nailarts van 2012! En vergeet de kerstnagels van 2011 niet: part 1 en part 2.

Wat vind je van zo’n opvallende kerst nailart? Kan het of vind je het echt een no-go

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

          1. Dat werkt via Paypal. Je kan gemakkelijk een account aanmaken op de site van Paypal en dan wordt het vanzelf van je bankrekening afgehaald. :)

          2. Er staat bij de naam van de verkoper bij of hij positieve feedback heeft gekregen, en daaraan kan je zien of het te vertrouwen is. Staat er een laag of helemaal geen percentage als feedback? Dan zou ik inderdaad uitkijken.. En zolang je via Paypal betaald is het safe. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *