Kerst Nail Art 2012 – Part 4

Over twee dagen is het zover: Kerstmis! De wereld is niet vergaan (nog niet?), we kunnen dus genieten van de feestdagen! Te beginnen bij Kerst. Ohh, ik hou van Kerst! Vandaag zie je mijn allerlaatste kerst nailart. :) Deze creatie vind ik onwijs schattig en leuk en vandaar dat deze als laatste online komt. Kijk mee!

Kerst Nail Art 2012 - Part 4

Kerst Nail Art 2012 - Part 4

Kerst Nail Art 2012 - Part 4

Kerst Nail Art 2012 - Part 4

Het is de Kerstman en zijn rendieren! Rudolf the Red Nosed rendeer staat er natuurlijk ook tussen. Van de Kerstman zie je alleen het pakje; vorig jaar heb ik het gezicht van Santa al gemaakt, dus om niet in herhaling te vallen nu het lijfje. Ik vind dit samen met mijn sneeuwpopje, de schattigste nail art van het jaar! :) Kijk die rendieren dan ook, met hun cartoon-achtige oogjes en neusje (uiteraard is die van Rudolf rood!).

Hoe ik het gemaakt heb
Ik heb al mijn nagels eerst voorzien van een base coat; daarna ben ik aan de nail art begonnen. Daarna heb ik al mijn nagels, behalve de ringvinger bruin gelakt. Mijn ringvinger heb ik rood gelakt. Ik ben begonnen met de kerstman. Met een smal nailart kwastje gedipt in wit heb ik de onderkant wit gemaakt en een witte streep verticaal in het midden getrokken. In het midden van de nagel heb ik met zwart een horizontale lijn getrokken (ook weer met het dunne nailart kwastje, wel even schoongemaakt met een wattenschijfje met nagellakremover). Op de plek waar de zwarte lijn over de witte lijn gaat heb ik met een gouden kleur de gesp gemaakt. Dat is een heel precies werkje, omdat je natuurlijk niet wil uitschieten. Dus neem hier even de tijd voor. En oefening baart kunst. Hiermee is het kerstmanpak af!

Om de rendieren verder af te maken heb ik een dottingtool gepakt en deze in wit gedipt. Hiermee heb ik de ogen van de rendieren gemaakt: twee grote stippen vlak naast elkaar in het midden van de nagel. In het wit heb ik een kleinere zwarte stip gezet om de ogen af te maken. De neus is bij elk rendier ook een zwarte stip, op die van Rudolf na! Zijn neus heb ik gemaakt door eerst een witte stip te zetten en daarna de witte stip rood te maken; makkelijk en snel gedaan met gewoon weer een dottingtool. Het gewei heb ik gemaakt door net boven elk oog een schuine streep omhoog naar de nagelrand te trekken. Op die streep zet ik weer een schuine streep naar de andere kant, en op díe streep ook weer een streepje. Het gewei is af!

En daarmee dus ook de nailart. Eigenlijk best een simpele creatie, niet veel poespas, maar wel een leuk resultaat!

Gebruikte producten (op volgorde)
Rimmel London base coat
Catrice 570 Beavis & Mud-Head
NYC 131 Chelsea Cherry
Kiss Nail Art Paint wit en zwart
Catrice limited edition Revoltaire C04 Colour Of Honor

Zie ook part 1part 2 en part 3 van mijn Kerst nailarts van 2012! En vergeet de kerstnagels van 2011 niet: part 1 en part 2.

Wat vind jij van mijn allerlaatste kerstnagels? Weet je al wat je op je nagels gaat dragen?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *