Kerst Nail art 2014 – Part 2

En vandaag de tweede kerst nailart! Ook deze nail art creatie vind ik goed gelukt. Ik heb echt een onwijs schattig sneeuwpopje gemaakt, awh. Ik twijfel nog even wat ik zelf op mijn nagels ga maken voor morgen en overmorgen, hmm.. haha. Ik hoop dat je uit mijn nailarts wat inspiratie kunt halen voor je eigen kerstnagels. Je kan je eigen kerstnagels altijd naar mij tweeten of via Instagram of Facebook sturen, altijd leuk om te zien. :)

Kerst Nail art 2014 - Part 2

Kerst Nail art 2014 - Part 2

Tada! De nagels bevatten het volgende: mijn duim heeft het gezichtje van een sneeuwpop, mijn wijsvinger heeft een sneeuwpop die in de sneeuw staat, mijn middelvinger is een kerstboom, mijn ringvinger heeft kerstverlichting en mijn pink is een kerstster. Zoals ik al zei vind ik het sneeuwpopje op mijn wijsvinger echt super schattig! Ook de boom vind ik best goed gelukt, net zoals de ster. Ook nu zal ik weer uitleggen hoe ik de designs gemaakt heb en een lijstje geven met de gebruikte producten.

Duim: sneeuwpopgezichtje
Ik heb mijn duim wit gelakt als basis voor deze nailart. Daarna heb ik met een dottingtool gedipt in zwart twee grote stippen gezet voor de ogen en in een halve cirkel wat kleine stipjes voor de mond. Met een wat kleinere dottingtool heb ik met zwart ook nog twee kleine streepjes boven mijn ogen gezet als wenkbrauwen. Met de kleine dottingtool heb ik gedipt in oranje de wortel gemaakt die natuurlijk dienstdoet voor de neus van de sneeuwpop. In de zwarte ogen heb ik ook nog een klein wit stipje gezet om zijn ogen af te maken.

Wijsvinger: sneeuwpopje in de sneeuw
Mijn wijsvinger heb ik als basis gelakt met een babyblauwe nagellak. Deze is van China Glaze Kinetic Candy, zo’n mooie kleur! Ik heb hem herontdekt in mijn stash. ;) Ik heb met wit een french manicure witte streep getrokken die de besneeuwde grond moet voorstellen, waar de sneeuwpop natuurlijk opstaat. Met het kwastje van de lak zelf heb ik ook het lijfje en het hoofdje (de ballen sneeuw, een grote en een kleintje) gemaakt. Met een kleine dottingtool gedipt in zwart heb ik twee stipjes voor de ogen gezet, stipjes voor de mond en drie stipjes op zijn lijfje. Gedipt in oranje heb ik de wortel/neus van het sneeuwpopje gemaakt. Daarna heb ik met een smal nail art kwastje gedipt in zwart de takken gemaakt die de armen van de sneeuwpop moeten voorstellen. Ik heb wederom met een dottingtool de groene sjaal van de sneeuwpop gemaakt. De sneeuwvlokken heb ik gemaakt door met een dottingtool witte stipjes te zetten rondom de sneeuwpop heen. En af is ‘ie!

Middelvinger: kerstboom
Voor de kerstboom heb ik een groene basis. Ik heb met een zilveren striper de vorm van de kerstboom gemaakt, een op de kopstaande driehoek. Deze heb ik met de striper ingekleurd. Dit heb ik goed laten drogen (en ondertussen ging ik verder met mijn andere nagels). Toen dit droog genoeg was, ben ik met een dottingtool gedipt in dezelfde groen als de basislak (je kan hier ook een striper of een nailart kwastje voor gebruiken) strepen door de zilveren boom gaan zetten. Ik heb een witte stip bovenop de boom gezet, dit even laten drogen en daarna heb ik een rode stip in het wit gezet. Op deze manier is het rood feller dan wanneer je het op het groene zou zetten. En de boom is  af!

Ringvinger: kerstverlichting
Als basis gebruikte ik een gouden nagellak. Ik heb met zwart een slinger over mijn nagel gelakt, in boogjes, een beetje zoals je de verlichting ook in de boom zou hangen, haha. Aan deze zwarte streep heb ik met rood, blauw, geel en oranje stipjes gezet. Gekleurde verlichting, yay! Ik vond het zwart nog te zwart, dus ik ben lichtjes met een zilveren striper over de zwarte lijn gegaan. Je kan dit ook overslaan of meteen voor een andere kleur streep/slinger gaan. :)

Pink: kerstster
De ster heeft een rode kleur als basis. Voor dit design heb ik alleen een smal nailart kwastje gebruikt. Je kan hier ook een striper voor gebruiken als je die hebt. Ik heb een verticale en horizontale streep in het midden van mijn nagel getrokken. Aan de verticale strepen heb ik aan de uiteinde twee ‘v’-tjes gemaakt. Aan de horizontale strepen heb ik maar één ‘v’-tje gemaakt. In het midden van de strepen, waar de strepen elkaar raken, heb ik nog een kruis doorheen getrokken.

En dat was nailart nummero twee! Ik vind het weer geslaagd. :) Nu nog even bedenken wat ik zelf ga maken om mijn nagels in de kerstsferen te brengen. Het resultaat daarvan zie je op tweede kerstdag op mijn blog!

Gebruikte producten:

Wat vind jij van mijn tweede nailart? Ik ben trouwens wel benieuwd hoe jouw kerstnagels eruit zien! :)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *