Kerst Nail Art 2011 – part 2

Nog één nachtje slapen… Vanavond is het in ieder geval al Kerstavond. Ik heb gisteren weer lekker ge-nail-art. En ik vind ze weer goed gelukt! Benieuwd naar het kerstige resultaat? Kijk dan snel verder.

Een sneeuwvlokje, de Kerstman, een cadeautje en kerstachtige rode stippen. I like! Ook hier ben ik weer even mee bezig geweest (de hele middag), maar het is het absoluut waard. Ik ben verliefd op het Kerstmannetje en het cadeautje, maar ook de rode stippen staan chique!

Nu nog een keuze maken… Hoe zal ik mijn nagels met Kerst doen? :O Ik heb al enigszins een idee! Ik beloof je dat het eindresultaat met Tweede Kerstdag op mn blog verschijnt. :) Morgen komt er een nail art online om jullie allemaal een geweldige Kerst te wensen. ♥

Welke van de vier vind jij het leukste? En weet je al wat jij op je nagels gaat doen met Kerst?

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. hehe toevallig heb ik gister net zulke cadeau nagels gemaakt als jou ;-) leuk zijn die he ? :D:D erg leuk gedaan weer!!! xx