Kerst Nail Art 2011 – part 1

Nog twee dagen en dan is het Kerstmis! Ik houd van Kerst. Al die lichtjes, cadeautjes onder de rijkelijk versierde boom, lekker eten, gezelligheid. I love it! Om in de sfeer te komen heb ik vandaag Kerst nail arts! Gisteren ben ik flink aan de slag geweest en dit is het resultaat. 

Een rendier, sneeuwvlokjes, een kerstboom en een nail art in de kerstkleuren rood, groen, goud en glitters. Wat vind jij ervan? Ik was er even mee bezig, maar ik ben best tevreden met het resultaat! Vooral het rendier, so cute! Als je Rudolf the Red Nose Rendeer wil maken zet je een rode stip als neus. ;) Haha.

Ik ga morgen weer met kwastjes en dottingtools aan de slag voor nog vier kerstige nail arts. So stay tuned!

Welke van de vier nail arts vind jij het leukst? Welke zou jij namaken voor Kerst op je nagels? Ik ben benieuwd!

 

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

  1. Ik heb de kerstboom eigenlijk uit de losse pols gedaan, uit mn hoofd. Ik typ wel even een korte howto. Hij is echt niet moeilijk :)

   Breng eerst een basislaag aan. Ik heb wit gebruikt. Laat t even drogen.
   Daarna ben ik met een groene nagellak gewoon met het kwastje van de lak zelf op het wit gegaan en heb een driehoek vorm gemaakt. Met een dottingtool (je kan ook de achterkant van een satéprikker gebruiken) heb ik stippen gezet langs de zijkant van de driehoek, zodat het lijkt op een boom.
   Met gebruik van een dunne nail art kwast gedompeld in een gouden nagellak heb ik de slingers in de boom gemaakt. Daarna met de dottingtool in rood nog kerstballen gemaakt. En met geel heb ik de ster op de boom gemaakt. Ook weer met het dunne nail art kwastje.
   Om het geheel af te maken heb ik toen de nail art gedroog was, een doorzichtige lak/top coat op de boom aangebracht. En daarna wat glitters erop gestrooid.

   Ik hoop dat je er wat aan hebt. :) Als je iets niet snapt, let me know!