Kletsen & Opmaken: Verhuisd!

Ik heb weer een nieuw Kletsen & Opmaken video opgenomen. Het is alweer zo lang geleden! Weten jullie nog dat ik blogde over mijn doelen voor 2016? De laatste op het lijstje is gebeurd! We zijn verhuisd naar een nieuwe woning! Een grotere woning. Dat is de reden geweest waarom ik afwezig ben geweest de afgelopen maanden. We waren druk bezig met verhuizen en het nieuwe huis, dat het bloggen en video’s maken erbij in schoot. Maar ik ben weer terug! Ik probeer weer nieuwe artikelen en video’s voor jullie te maken. De eerste is een video waarin ik even met jullie bijklets en vertel over de verhuizing en hoe het gegaan is. Tegelijkertijd ben ik mij ook aan het opmaken. Hieronder staat een lijstje van de producten die ik gebruikt heb. Veel plezier! :)

Producten gebruikt in deze Kletsen & Opmaken (op volgorde):

 • Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer (lichtste kleur)
 • Real Techniques Expert Face Brush
 • Catrice Nude Illusion Loose Powder Transparent Matt
 • Naamloze kwast (gekocht via Ebay)
 • Sleek Face Form Contouring and Blush palette – Light
 • HEMA Contour Blusher brush
 • Catrice wenkbrauwpotlood
 • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original
 • Urban Decay Naked 3 palette (Burnout op het gehele ooglid, Lair in de crease en Strange om te blenden)
 • Real Techniques Shading brush
 • Real Techniques Essential crease brush
 • Sigma Blending E25
 • NYC Velvet Eyeliner – Black Wine
 • Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara
 • MAC Pro Longwear Lip Pencil – Morning Coffee
 • MAC Brave (satin) Lipstick
 • Etos Make-up Fixing spray

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *