Koninginnedag Nagels 2013

Morgen is het zover: de allerlaatste Koninginnedag! Daarna vieren we natuurlijk Koningsdag. Vanaf morgen hebben we een koning: Willem Alexander! En natuurlijk ook weer een koningin: Máxima. Mijn koninginnedag nagels zijn geïnspireerd op het koninklijk paar. Als je nog last-minute Koninginnedag nagels wilt, dan is dit misschien wat voor jou! Kijk snel verder. :)

Koninginnedag Nagels 2013

Koninginnedag Nagels 2013

Het is een hele basic en makkelijke nail art geworden. Geen poespas. Ik heb french manicure lijntjes getrokken in natuurlijk dé kleuren van Nederland: rood, wit, blauw en oranje. Op mijn duim heb ik eerst met een witte streep een W gemaakt en daarna met rood en blauw enkele streepjes gekleurd.

Zoals je misschien wel weet, kan je de W omdraaien en dan heb je een M. Kijk maar!

Koninginnedag Nagels 2013

Koninginnedag Nagels 2013

Vandaar dus dat mijn nagels geïnspireerd zijn op zowel Willem Alexander als Máxima. Handig toch? :) Ik vind het wel erg leuk staan, al zeg ik het zelf haha.

De nagellak kleuren die ik heb gebruikt zijn de volgende:

  • NYC 131 Chelsea Cherry
  • Kiss Nail Art Paint wit
  • Gosh 010 Turquoise Blue
  • Rimmel London 200 Orange Your Life

In eerste instantie had ik eigenlijk geen inspiratie voor Koninginnedag nagels, maar toen ik thuis kwam van mijn werk had ik opeens een idee. Na het eten heb ik meteen mijn nagellak en nail art kwastje tevoorschijn getoverd en ben ik begonnen met deze nagels. Dus morgen ga ik de allerlaatste Koninginnedag vieren met deze creatie op mijn nagels. :)

Morgen ga ik trouwens eerst op TV de kroning kijken en daarna de stad in, eens kijken wat daar allemaal te doen is! Wat zijn jouw plannen met Koninginnedag? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *