Koninginnedag Nagels

Yay, het is Koninginnedag! ^^ En ook nog eens lekker weer. Vorig jaar had ik met Koninginnedag alleen oranje gelakte nagels. Dat kon ik vandaag natuurlijk weer doen. Maar ik besloot iets anders op mijn nagels te doen. Op Twitter heb ik mijn creaties al gedeeld, maar natuurlijk komen ze ook op mijn blog. Zie hier mijn Koninginnedag nagels. :) Voor je last-minute Koninginnedag nagels inspiratie. Fijne dag vandaag! <3

Mijn eerste creatie is simpel. Alle nagels behalve de duim zijn oranje gelakt. Mijn duim is juist voorzien van de kleuren van onze Hollandse vlag: rood, wit en blauw. Ik heb eerst mijn duim wit gelakt en daarna met rood en blauw strepen getrokken. Dit heb ik gewoon met het nagellakkwastje zelf gedaan. Waarom heb ik de vlag op mijn duim gemaakt? Omdat die daar breed genoeg voor is.

De tweede creatie is ook simpel. Ik heb al mijn nagels wit gelakt. Op één derde (de aanzet/het begin van je nagels) van mijn nagels (behalve de duim) heb ik rode stippen gezet. Het laatste één derde deel (de tip van je nagel) heb ik voorzien van blauwe stippen. Het midden heb ik wit gelaten. Op mijn duim heb ik oranje stippen gezet. De stippen zijn niet symmetrisch gezet, maar gewoon random. Ook de grootte verschilt. Dit geeft een leuk speels effect. :) De stippen heb ik gezet met een dottingtool, maar mocht je die niet in huis hebben kan je ook een satéprikker gebruiken.

De gebruikte nagellak voor beide nail art creaties:
Catrice 020 Man, Go Tango
Catrice 060 Bloody Mary To Go
Catrice 470 Snow Motion!
Catrice 410 Pool Party At Night

Hieronder nog even de Instagram foto’s die ik van mijn nail art creaties heb gemaakt. :)

Hoe zien jouw nagels er vandaag uit? 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties