Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out

Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out

Ongeveer drie weken geleden, voordat ik op vakantie ging en vaak in het chloorwater van het zwembad dook, had ik mijn haar weer geverfd. Het was toen nodig toe aan een verfbeurt, want ik had het alweer bijna 3 maanden uitgesteld. Ik had uitgroei en de kleur was alweer behoorlijk vervaagd, daarom kon ik niet wachten tot na mijn vakantie. Vanwege mijn ongeduld heeft mijn haar wel even wat geleden, zoals gezegd: chloorwater en veel zonlicht. Thuis was mijn haar erg droog. Dit heb ik opgepept door een haarmasker te gebruiken en een anti-klitspray met arganolie te gebruiken. Ook de kleur was alweer vervaagd. Toen zag ik bij het Kruidvat kleurshampoo Wash in Wash out liggen en besloot die voor €1,99 maar mee te nemen en uit te proberen. Ik heb dit vastgelegd op foto zodat ik het resultaat met jullie kan delen en daarbij ook meteen mijn mening kan geven.


Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out

Dit is de verpakking van Kruidvat Kleurshampoo. Een paars flesje. De Kruidvat kleurshampoo houdt tot drie wasbeurten en bevat geen ammoniak. Handig! Ik heb de kleur 6.7 Chocolate Brown meegenomen, dit paste het beste bij mijn huidige haarkleur. De kleurshampoo beloofd een rijk bruin kleureffect te geven aan midden bruin tot donker bruin haar. Het is géén haarverf! Je kan je haar er ook niet donkerder of lichter mee verven. Het zorgt eerder voor een intensere kleur. Echt een opfrissing van je haarkleur tussen twee haarverfbeurten in. Precies goed voor mijn situatie nu! Er zit 75 ml in en je kan daar drie keer mee doen, zegt Kruidvat. Maar bij langer haar moet je het dubbele gebruiken.

Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out

Hier zie je de kleur. Op de verpakking is ‘ie wat donkerder, maar het product zelf is echt bruin en heeft een rode gloed. Soort kastanjebruin eigenlijk. Het is een beetje dik, maar nog wel prima in je haar te smeren. De Kruidvat kleurshampoo moet je aanbrengen op vochtig haar, vijf minuten laten intrekken en dan uitspoelen. Ik heb zelf onder de douche eerst mijn haar normaal gewassen met shampoo en haarmasker gebruikt. Ik stapte de douche even uit om dit aan te brengen. De Kruidvat kleurshampoo heb ik zelf langer dan 5 minuten laten zitten, ongeveer 8 á 10 minuten. Kruidvat zegt op de website dat je de Kruidvat kleurshampoo ook op droog haar kan aanbrengen als je het intenser wil hebben. Voor de volgende keer het proberen waard!

Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out

Dit is hoe mijn haar ervoor uit zag. Je ziet dat het vrij droog is. Ik had het twee dagen in een knotje gedragen (want ik genoot op het balkon van een lekker zonnetje). Ook was het trouwens nodig toe aan een wasbeurt. ;)

Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out

Op de linkerfoto zie je de Kruidvat kleurshampoo aangebracht op mijn haar, net lekker aan het intrekken. Je ziet een roodbruine kleur. Rechts is mijn haar nat en zie je nog geen verschil. Ik heb het grotendeels aan de lucht laten drogen, maar op een gegeven moment kon ik niet meer wachten en heb ik de föhn erbij gepakt.

Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out

En dan is dit het resultaat! Ik zie duidelijk verschil. De gouden glans is iets verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een wat rodere glans. Mijn haar voelt ook nog eens lekker zacht aan, maar dit kan ook komen door het haarmasker en de anti-klitspray met arganolie die ik na het wassen erin heb gesprayd.

Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out

Nog even de voor en na foto naast elkaar zodat het resultaat beter te zien is. Ik ben tevreden! Voor die prijs (€1,99) is Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out een goede manier om je kleur even op te frissen. Je kan er weer even tegenaan! Vooral als je kleur snel vervaagd is de Kruidvat kleurshampoo een prima opfrismiddel. Mijn kleur vervaagt snel, dus voor mij is het een uitkomst. Er zijn nog meer kleuren, van blond, rood en bruin. Deze heeft echt een roodbruine gloed, maar er is er ook eentje die dat niet heeft. Die ga ik de volgende keer proberen!

De Kruidvat kleurshampoo vervaagt na drie wasbeurten ook weer, maar als je je haar niet elke dag wast, kan je sowieso nog een week of anderhalf genieten van je opgefriste haar. En daarna kan je er altijd nog een keertje kleurshampoo ingooien! Het is niet schadelijk voor je haar.

Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out

Heerlijk, frisse coupe en minimale zomermake-up :)

2 thoughts on “Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top