Kruidvat Kunstnagels

Als je me op Twitter volgt, heb je misschien gezien dat ik afgelopen vrijdag kunstnagels heb gekocht. Ik was erg benieuwd hoe deze nepnagels uit zouden pakken. Gisteren heb ik ze dan uitgetest en dit is het eindresultaat:

Kruidvat kunstnagels: eindresultaat

De kunstnagels heb ik bij het Kruidvat gehaald voor €6,99. Het doosje bevat 24 nagels in 12 verschillende maten.

Kruidvat kunstnagels

Kruidvat kunstnagels

De kunstnagels heb ik aangebracht zoals op het doosje vermeld staat en dat ging prima. De nagels met lijm aanbrengen op mijn linkerhand ging goed, maar op mijn rechterhand zitten er toch een aantal nagels scheef. Met links iets bij rechts aanbrengen / doen / lakken… naahh, dat lukt mij niet zo. Maar dat is gewoon een kwestie van oefenen.

Vanmorgen op school ging de eerste nagel er al af. Jammer. Morgen haal ik de rest er ook af, anders staat het zo raar. ;)

Yay or nay?
Ik vind het op zich best makkelijk om ze aan te brengen en ze zijn best mooi. Het is wel wennen qua typen. Maar beetje jammer dat de eerste nagel na één dag al loslaat…

Toch vind ik het best de moeite waard om te kopen. Voor maar €7,- mooie lange nagels! Dus absoluut een yay: ik ga ze vaker kopen.

Wat vind jij van kunstnagels? Heb je ze ook wel eens gekocht en uitgeprobeerd? Of zou je dat wel eens willen? Let me know!

Liefs.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *