Krullen met papilloten!

Ik houd van krullen. Het staat zo leuk! Ik maak zelf vaak krullen met gebruik van een krultang. Helaas zakken de krullen dan vaak snel uit, ook met gebruik van haarmousse. Een tijdje geleden had ik al papilloten gekocht. Ook daarmee kan je krullen maken. Je draait ze er ‘s avonds in en de volgende dag sta je op, haal je ze eruit en heb je krullen! Ik had dit echter nog nooit gedaan en elke keer stelde ik het weer uit: komt nog wel. Maar afgelopen vrijdag heb ik ze gewoon eens in mijn haar gedraaid. Vandaag zie je het resultaat daarvan!

Krullen met papilloten

Ik heb er vrijdagavond eigenlijk niets mee gedaan. Ik heb gedoucht en toen mijn haar gewoon gewassen zoals altijd: met shampoo en een conditioner. Daarna heb ik het zo aan de lucht laten drogen. Pas later besloot ik: hé, laat ik die papilloten in doen. Dus zonder ook maar een haarmousse, haarlak, volumepoeder, serum, of wat dan ook te gebruiken, heb ik ze gewoon ingedraaid. Mijn haar was nog een beetje vochtig. Ik heb het de hele avond laten zitten en ben vroeg gaan slapen (want ik was moe).

Krullen met papilloten

De volgende dag zaten alle papilloten nog in mijn haar. Degene in mijn nek was wat uitgezakt, die heb ik even teruggedraaid, maar verder zat alles nog goed. Ik verwachtte dat het slapen echt slecht zou gaan met die dingen in, maar ook dat viel mee. Ik heb zelfs heerlijk geslapen, bijna het volledige klokje rond. Ik had het blijkbaar nodig. ;) Ik was extreem benieuwd hoe het zou zijn en ik kon ook niet wachten om de papilloten uit mijn haar te halen. Nadat ik wat had gegeten, mezelf opgefrist, make-up gedaan, etc. heb ik ze eruit gehaald.

Krullen met papilloten

En dit is het resultaat! Zo mooi! Toen ik ze er net uithaalde waren de krullen echt losse plukken krul, maar ik ben er even met mijn handen doorheen gegaan en het in model gedaan – zonder kam of borstel, gewoon met de hand. Voordat ik dat deed heb ik nog wel een beetje haarlak op de losse plukken krullen gedaan. Maar daarna niets meer. Ik vind het super leuk staan! Het was wel even wennen, haha, mijn vriend was even boodschappen doen en ik heb de papilloten er toen uitgehaald. Hij kwam thuis en zijn reactie was: wooow! Haha, hij verwachtte het totaal niet. ^^ Zo leuk! Maar ook hij vindt het resultaat mooi, gelukkig maar.

De vraag erna was: hoe lang blijft het mooi? Want ja, krullen met de krultang zakken vrij snel weer uit. Zaterdag was het Koningsdag dus we zijn even over de markt in Blaak gelopen en hebben nog even over de stad gelopen. Het waaide wel een beetje en we hebben zo’n anderhalf uur buiten gelopen. Eenmaal thuis zat het nog steeds goed! Ook tijdens het avondeten had ik nog steeds krullen. ‘s Avonds op de bank had ik ook nog steeds krullen. Toen ik naar bed toe ging en in de badkamer mijn tanden stond te poetsen, had ik ook nog steeds krullen! Ze waren wel een beetje uitgezakt en niet meer zo vanaf de aanzat van mijn haar gekruld, maar het zat er nog in. Toen ik zondagmorgen opstond waren ze er wel redelijk uitgezakt. Ik had zondagochtend nog slagen in mijn haar en ‘s avonds was het er wel zo’n beetje uit.

Krullen met papilloten

Het heeft dus best lang mooi gezeten en dat zónder producten te gebruiken! Behalve een beetje haarlak. Wauw! Ik ben echt blij met dit resultaat. Het staat zo leuk. Ik ga dit zeker vaker doen.

Wat vind jij van mijn papillotkrullen? Heb je zelf ook wel eens gekruld met behulp van papilloten? Hoe lang bleef het bij jou mooi zitten?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

    1. Het is inderdaad zo makkelijk! Ik ben blij dat ik het toch maar eens gedaan heb haha. En het is ook nog eens veel beter voor je haar dan met een hete steil-/krultang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *