Lacquester swatches

Lacquester swatches

Het is alweer even geleden dat ik ze binnenkreeg: de Lacquester nagellakjes! Zelfgemaakt door Caroline. Ze heeft pas één collectie gemaakt: de How’s this for starters…! collection en ik heb daar twee lakjes van gescoord: Every peacock needs a golden crown en Not for pussies, Purrrple!. Vandaag laat ik daar de swatches van zien.

Lacquester Not For Pussies Purrrple

Laten we beginnen met Not For Pussies, Purrrple! Dit is een paarse nagellak met hier en daar gouden glittertjes. Heel subtiel en heel mooi! Vooral op de foto hierboven zijn deze subtiele glitters goed te zien. De lak ziet er in het flesje echt prachtig uit en ik kon niet wachten om dit op mijn nagels aan te brengen. Ik neem aan dat jij ook niet kan wachten om deze nagellak op mijn nagels te zien? Dus, zie hier de foto’s!

Lacquester Not For Pussies Purrrple Lacquester Not For Pussies Purrrple

Ik heb op mijn nagels twee laagjes van de paarse lak aangebracht. De gouden glitters zijn niet heel goed te zien op mijn nagels. Ik vond in eerste instantie de nagellak ook wel wat lastig lakken. Misschien komt het omdat ik te snel het tweede laagje aanbracht? Ik weet het niet. Wel jammer, je ziet namelijk op mijn nagels dat het wat minder mooi erop zit, zoals op mijn middelvinger en ringvinger. Maar ondanks dat – het is denk ik een kwestie van geduldig zijn – is het echt een prachtige nagellak! Ik ben blij dat ik hem in mijn stash heb zitten. :)

Lacquester Every Peacock Needs A Golden Crown

En dan is het nu de beurt aan de glitterlak Every Peacock Needs A Golden Crown! Het is een glitternagellak met verschillende kleuren, verschillende groottes en verschillende vormen glitters. Kleuren die je ziet zijn: rood, groen, blauw, goud, paars. Je ziet kleine glitters en heel grote. Vierkant, rond, zeshoekig. Heel bijzonder! Zoiets heb ik duidelijk nog niet in mijn stash. Zie hieronder de nagellak op mijn nagels:

Lacquester Every Peacock Needs A Golden Crown Lacquester Every Peacock Needs A Golden Crown

Ik heb de glitternagellak over de paarse aangebracht. Dit zijn twee á drie laagjes. Op mijn nagels is het echt een prachtige nagellak. Heel gaaf al die verschillende glitters! Het geeft zo’n speels effect. Ik houd van glitters. :) Wat ik wel ervaarde (en wat ik eigenlijk altijd ervaar met grove glitters): het aanbrengen. Argh! Vervelend als je met je kwastje over je nagel gaat: het begin bevat de glitters en aan het eind zitten er maar twee of drie. Je moet grove glitters echt met je kwastje op je nagels plaatsen. Klinkt wat gek, maar pas dan krijg je over je hele nagel ongeveer evenveel glitters. Zoals ik al zei, dit heb ik met elke glitternagellak.

Lacquester swatches

Ik vind de Lacquester lakken beide echt prachtig en ik ben blij dat ik ze bemachtigd heb. Toen ik bestelde had ik de laatste Every Peacock Needs A Golden Crown! :D Dat voelt toch altijd wel fijn.

Als je geluk hebt kan je trouwens hetzelfde meemaken: mocht je Not For Pussies, Purrrple willen, dan kan je die nog bestellen in de webshop. De glitterlak Every Peacock Needs A Golden Crown is niet meer op voorraad, maar misschien dat ze ooit nog een nieuwe voorraad maakt?

De Lacquester lakken kosten € 6,95 per stuk en zijn verkrijgbaar via Lacquester.com.

Wat vind jij van deze nagellakjes? Heb je zelf ook een Lacquester nagellak in je bezit? :)

Liefs,
Belinda ♥

 

PS: Foto’s zijn helaas gemaakt zonder zonlicht, misschien dat de glitters/shimmers dan beter te zien zijn…

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *