Lekker lezen!

Ik vind niets heerlijker dan op de bank te kruipen met een goed boek. Toen ik nog in Vlaardingen woonde, ben ik lid geworden van de bibliotheek daar. Ik woon er helaas niet meer en het lidmaatschap is nog wel steeds geldig, maar het is een beetje uit de richting om naar de bieb te gaan en nieuwe boeken te lenen. Ik vergeet elke keer om lid te worden van de bibliotheek in Rotterdam, maar dat moet ik toch maar eens doen! Want Mascha’s boek heeft maar 163 bladzijdes en heb ik dus zo uit…

all good books must come to an end

Ik kreeg laatst ook de reactie wat ik van het boek Happy Life van Nederlands grootste beautyblogger vond, maar ik moet eerlijk zeggen.. ik heb hem nog niet uit. En de reden is dus omdat ik zelf boeken best snel uitgelezen kan hebben. Dat vind ik soms wel jammer, want ik wil ook kunnen genieten van het boek. Dus nu lees ik elke keer maar een paar bladzijdes om wat langer met het boek te kunnen doen.

Nu ik dit blogje typ is het wel een reminder voor mezelf dat ik er echt even achteraan moet: vrijdag ga ik gewoon langs de bibliotheek en neem ik een lidmaatschap! Dan kan ik meteen weer wat boeken lenen en eindelijk lekker Mascha’s boek uitlezen, haha. Vinden jullie het trouwens leuk als ik daar wat over schrijf? Over wat ik van Happy Life vind? Laat het maar even weten in de reacties, ben benieuwd. :)

Oh en als je dan toch een reactie achterlaat.. ik ben benieuwd naar jullie boekentips! Ik heb namelijk nog geen idee welke boeken ik ga lenen, en aangezien ik zaterdag samen met mijn vriend drie uur(!) heen en drie uur terug in de trein zit voor een dagje weg (naar Westerbork), wil ik wel even wat te lezen hebben.

Soms baal ik wel dat ik boeken snel uitlees, maar ja, als je helemaal in het verhaal zit dan wil je gewoon weten hoe het afloopt. Dus dan lees je nog een bladzij en nog één en nog één, etc. Voor je het weet heb je het boek uit, haha. Ach ja.. Hoort er ook een beetje bij als je een boekenwurm bent. :)

Kort blogje vandaag, maar so be it. Soms heb je gewoon niet zo veel inspiratie voor een langer artikel..

Wat is een fijn boek? Liefst lekker dik! Ik ben benieuwd naar jullie boekentips voor mij. 

Liefs,
Belinda ♥

De foto’s komen van Pinterest. Ze staan op mijn board Books & Stuff. Volg je mij al op Pinterest?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Als je van een beetje historische fictie houdt, verweven met wat mysterie, dan zijn de boeken van oa Kate Morton, Lucinda Riley and Katherine Webb wel wat voor je. Vooral die van Kate Morton zijn echt dikke pillen :D

  2. Ja, leuk als je wat over Happy Life gaat schrijven. Ik ben hetzelfde als jij wat boeken betreft, daarom doe ik ook heel zuinig met lezen van dit boek haha.
    Ik ben benieuwd wat je er van vindt!