Lila Dotted Nails

De week is weer door midden! Dit betekent niet alleen dat na vandaag het niet lang meer duurt voordat het weekend is, maar ook dat ik vandaag laat zien wat ik op mijn nagels heb. Als je de video van zondagavond hebt gezien, dan weet je misschien al hoe mijn nagels er deze week uitzien. Ondanks de video is het toch wel fijn om er foto’s van te hebben. Dus zie hier mijn lila gestipte nagels!

Lila Dotted Nails

Lila Dotted Nails

Lila Dotted Nails

Ik begon met een basislaag van Catrice’s First Class Up-Grape, een mooie donkerpaarse kleur. Perfect voor het najaar! Dankzij de Essence Nail Art Express Dry Drops hoefde ik niet lang te wachten met de volgende stap: het zetten van de stipjes. Dit deed ik in de kleur China Glaze – In A Lily Bit.

Het resultaat vind ik erg leuk geworden! Ik wilde in eerste instantie alleen mijn ringvinger voorzien van stipjes, maar ik besloot er toen toch voor te gaan om al mijn nagels zo op te fleuren. Ik zette grote stippen en daar tussenin kleine stipjes. I love it! ♥ Als je wil zien hoe ik het precies deed, dan kun je daarvoor dus de video van zondag kijken.

Ik heb na het zetten van de stipjes nogmaals de Express Dry Drops gebruikt. Het was binnen een minuut droog. Zo’n fijn spul! :) Ik heb daarna geen top coat meer over mijn nagels aangebracht.

Wat vind jij van mijn gestipte nagels? Welke nailart zou jij nog willen zien op mijn blog?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *