Make-up lover

Make-up, oh! Ik volg nu al zeker 8 jaar beautyblogs. Ik vind het leuk om op de hoogte te zijn van make-upjes. Vroeger was dat vooral make-up van goedkope merken zoals Catrice en Essence, maar tegenwoordig ben ik ook graag op de hoogte van wat duurdere merken, zoals MAC en Urban Decay. Ik snuffel bij drogisterijen zoals Kruidvat altijd even bij de make-up. En als er ergens een 1+1 gratis actie is, ben ik er uiteraard te vinden. Wat ik dan sowieso niet kan laten is om in ieder geval weer een voorraadje foundation, mascara of concealer te kopen. Want die komen altijd van pas!

Vroeger kocht ik wel veel meer make-up dan vroeger. Nu ik op mezelf woon moet ik opletten op de centjes. Ik vind een dak boven mijn hoofd, gas, water, licht en boodschappen toch iets belangrijker dan een uitpuilende kast met make-up, die ik (laat ik eerlijk zijn) nooit van mijn leven helemaal op zou maken of allemaal gebruiken. Toch weerhoud mij dat er niet van om naar mooie make-upjes te kijken. Bij mooie swatches van nagellak, oogschaduw palettes en lipsticks hoor je mij vaak genoeg ‘wauw’, ‘oeehh’, ‘pretty pretty’ of ‘omg’ zeggen vanachter mijn laptop of mobiele telefoon.

Makeup Hoekje

Ik bekijk nog steeds beautyblogs, maar ik moet bekennen dat het toch wel een stuk minder is dan vroeger. Ik kijk daarentegen vaker op webshops om te kijken naar make-upjes. Webshops zoals Makeup Musthaves en The Make Up Spot. Maar natuurlijk stap ik ook de Douglas binnen of ik kijk online naar de prachtige MAC lipsticks en lipliners.

Merken die ik trouwens erg fijn vind qua make-up zijn Catrice (voor de goedkope foundations, poeders en concealers), Essence (voor de mascara, Lash Princess is erg fijn), Makeup Revolutions (prachtige palettes en erg goede dupes, zeker de moeite waard om naar te kijken), Urban Decay (vanwege de Naked palettes natuurlijk), MAC (oh hallo prrrachtige lipsticks en lipliners!), Essie (beste nagellak ooit) en Real Techniques (geweldige kwasten tegen een goede prijs).

MAC Lipsticks Brave & Please Me

Ik heb een lijstje met make-upproducten die ik nog wil kopen:

  • Naked palette 1
  • MAC Captive
  • MAC Chatterbox
  • MAC Craving
  • MAC Mehr
  • MAC Soar (lipliner)
  • Makeup Revolutions oogschaduw palette
  • Real Techniques kwasten en reiniger
  • Essie lakjes

Valt mee toch? Niet zo’n lang lijstje, toch? ;) Niet alles op mijn lijstje is heel duur, alleen het Naked palette (€50, why!?) en de MAC lipsticks (€19,50 per stuk). Daar moet ik even voor sparen, haha.

Ik heb onlangs pan geraakt in mijn Naked 3 palette. Daarmee doe ik nu wat rustiger aan. Maar ik ben zo te spreken over de kwaliteit van Urban Decay dat ik nog een Naked palette wil en wel de eerste. De tweede vind ik te koel. Misschien dat ik die ook nog eens wil hoor, maar nu wil ik voor de eerste gaan. Prachtige kleuren! Ik heb al twee MAC lipsticks (Brave en Please Me) en ik wil mijn collectie graag uitbreiden. Ik gebruik ze beide bijna dagelijks en ik ben erg blij met de kwaliteit. Ze blijven lang zitten en de kleuren zijn zo mooi. Als je die swatches ziet van de lipsticks die op mijn lijstje staan snap je wel waarom ze erop staan. Stuk voor stuk prachtige kleuren. Ik weet nog niet welke ik eerst zou nemen, ik heb ze nu op alfabetische volgorde gezet, haha. Tegen de tijd dat ik wat geld gespaard heb weet ik vast wel welke ik eerst wil. Ook lipliner Soar is prachtig, ik wil die gaan combineren met Brave.

Essie lakjes & Urban Decay Naked 3 palette

Makeup Revolutions, als je nog niet van dat merk gehoord heb, dan verwijs ik je heel gauw naar Makeup Musthaves. Daar kan je het Britse make-upmerk online kopen. Ze hebben dupes van dure merken zoals Urban Decay Naked palettes en het Too Faced chocolate palette. De pigmentatie is verrassend goed en de kleuren komen ook redelijk overeen. Ik ben er erg te spreken over en ze zijn ook nog eens goed voor de portemonnee: oogschaduw palettes kosten namelijk maar €9,99. Ik wil ook nog een nieuwe Real Techniques kwast. Eentje voor mijn foundation. Degene die ik nu heb werkt niet prettig meer. De haren beginnen namelijk te ver uit elkaar te staan om mijn foundation goed aan te brengen, die is dus toe aan vervanging. Sinds kort heeft Real Techniques ook een kwastenreiniger. Die wil ik ook wel uittesten! Ik vind kwasten reinigen trouwens zo’n stom klusje die ik elke keer uitstel, wie herkent dat?

Essie is wat mij betreft het mooiste nagellakmerk. Beetje duur, maar de kwaliteit is erg goed. Ze hebben supermooie kleuren die lang blijven zitten. Ik zit eraan te denken om mijn nagellakstash weer uit te zoeken en de kleuren die ik het mooist vind en het vaakst draag, te gaan vervangen voor Essie lakjes. Dus vandaar dat Essie nagellak ook op mijn wishlist staat. Ik heb er al een aantal, maar ik wil graag uitbreiden. Als je benieuwd bent naar mijn nagellakstash, daar heb ik een paar maanden geleden een filmpje over opgenomen.

Dat was even een blogje over mij als make-up lover en mijn wishlist. Ben je ook zo gek op make-up? Wat staat er nog op jouw wishlist? Ook dure merken zoals MAC? En wie wil er een make-upstash filmpje zien? :)

Liefs,
Belinda ♡

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *