Maybelline Color Show Street Artist Top Coat White Splatter

Zie je de titel? Wat een mond vol! Maar ik heb weer swatches van een lakje. Het lakje heb ik alweer een tijdje. Ik heb hem gekocht bij de Etos met een 50% sticker erop, ik weet dus niet helemaal zeker of hij nog te koop is. Ondanks dat vind ik het wel de moeite waard om de foto’s te laten zien; misschien scoor je ‘m nog ergens.

Maybelline Color Show Street Artist Top Coat White Splatter

Maybelline Color Show Street Artist Top Coat White Splatter

De lak heet White Splatter en eenmaal op je nagel aangebracht, snap je de naam. Op mijn nagels heb ik eerst twee laagjes van Essie’s Peach Daiquiri aangebracht – dit blijft echt een prachtige lak, zeer geschikt voor de zomer. Daarna heb ik twee á drie laagjes White Splatter aangebracht.

White Splatter heeft glitters in allerlei verschillende vormen: klein, groot, mini en zelfs langwerpig. De kleur van de glitters is wit, maar er zitten ook groen/blauwe glitters in. Erg speels en erg leuk! Het trekt zeker wel de aandacht. Toen ik deze combinatie op had, kreeg ik er ook complimentje over. Ik krijg al vaak de vraag of het geen plaknagels zijn, maar bij deze was meteen de vraag: ‘zijn dit je échte nagels? Hoe heb je dat gedaan?’ – Ja, dit zijn mijn echte nagels en nou-eh, gewoon lakken? :)

Om mijn gehele nagel goed bedekt te krijgen met glitters had ik sowieso twee laagjes nodig. Omdat de glitters zo groot zijn en dat nogal lastig ‘egaal’ aan te brengen is, moest ik op sommige nagels nog een derde laagje aanbrengen, puur om daar ook gelijk verspreid glitters te hebben. Dit is wel normaal voor glitterlakken. Het lakje droogt wel redelijk snel, ondanks de (op sommige nagels) drie laagjes. Ook blijft het prima zitten. Ik vind het een erg leuk lakje!

Maybelline Color Show lakjes zijn zowel verkrijgbaar bij de drogist, als online via bijvoorbeeld Bol.com en ze kosten €3,99 per stuk.

Wat vind jij van White Splatter? Welke Color Show lakken raad je mij nog aan?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *