Mijn favoriet kledingstuk: Jurkjes!

Als je mij vraagt welk kledingstuk ik nou het leukste vind, dan had ik vroeger broeken geantwoord. Maar tegenwoordig antwoord ik jurkjes! Een aantal jaar geleden vermeed ik rokjes en jurkjes juist; ik vond het mij helemaal niet staan. Maar nu? Oh, ik kan niet zonder jurkjes! Mijn kledingkast bevat een hoop leuke jurkjes. Sommige draag ik elke week wel een keer en andere heb ik hangen voor speciale gelegenheden, of voor een bepaald seizoen. Misschien valt het je ook wel op in de shoplogs die ik opneem. Het ‘laatste’ jurkje die ik heb gekocht en die je kon zien in een shoplog is het Primark jurkje. Die heb ik trouwens ook al meerdere keren gedragen, zoals naar het Beautygloss event.

Dus tijdens shopsessies vind je mij ook bij de jurkenafdeling. Ik heb wel een voorkeur voor bepaalde jurkjes. Zo moeten ze niet te strak zitten; ik houd wel van wat lossere jurkjes. Natuurlijk mag je best wat figuur zien, maar het moet wel flatterend zijn. Nu we de koude dagen ingaan vind ik het ook een voorwaarde dat jurken een lange mouw hebben, wel zo lekker warm. ;) Maar ook als het een korte mouw heeft is dat geen enkel probleem – dan draag ik er een vestje of blazer overheen.

Jurk met lange mouwen

Bovenstaand jurkje is precies mijn stijl! De kleur vind ik mooi, de lengte is perfect en hij zit niet te strak. Hij heeft ook wat langere mouwtjes, perfect dus voor het najaar. Ook ik zou er een dikkere zwarte of bruine panty onder dragen. Maar de schoenen die ze aanheeft? Ik zou ze vervangen voor hakjes of enkellaarsjes. Het model heeft ook nog een blazer in haar hand; zelf zou ik dat bij dit nette jurkje ook dragen, maar ik trek ook gerust een vest aan.

 

En wat is jouw favoriete kledingstuk? Ben je ook een jurkjestype of ben je toch meer een broekentype?

Liefs,
Belinda ♥

Dit blogartikel is gesponsord.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *