Mijn Kerstnagels 2014

Ik wilde ze eigenlijk op tweede kerstdag online zetten, maar het was te druk en te gezellig. ^^ Vandaag laat ik je zien hoe mijn nagels eruit zagen met kerst. Eigenlijk zit het er nog steeds op, maar ik zit al na te denken voor een oud & nieuw nailart. Coming up soon on the blog! Maar nu eerst: mijn kerstnagels. 

Mijn Kerstnagels 2014

Mijn Kerstnagels 2014

Ik heb het super easy gehouden, want ik had mijn dag niet helemaal wat betreft nailart maken. Ik begon namelijk wel met het maken van een nailart, maar ik was moe en niet geconcentreerd en het ging dus totaal fout. Ik heb wel twee keer mijn nagels opnieuw voorzien van een nailart, totdat ik het zat was en ze maar gewoon lakte in een rode kleur. Catrice’s Marilyn & Me is het perfect rode lakje voor de kerstdagen. Rood met rode shimmers, prachtig! :) Ik besloot al mijn nagels met deze kleur te lakken, behalve mijn duim. Die voorzag ik van een kerstmutsje. En toen waren mijn kerstnagels dus af! Makkelijker kan niet.

Hoe zagen jouw kerstnagels eruit dit jaar?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *