Mijn kwasten stash + How-to kwasten wassen

Dit filmpje stond al een ruime week op mijn computer, klaar om geüpload te worden. Ik had alleen nog geen tijd gehad om een mooie foto te maken als videominiatuur. Afgelopen weekend is mij dat wel gelukt, maar toen had ik geen zin meer om het filmpje te uploaden. Dus nu, op deze maandagavond kunnen jullie het filmpje eindelijk bekijken! Op zaterdagavond besloot ik mijn kwasten te wassen en het leek mij wel leuk om op camera vast te leggen welke kwasten ik nou allemaal heb. Ik heb er best een aantal, van Real Techniques vooral. Het leek me ook leuk om mijn favorieten te delen, dus vandaar dat ik het gefilmd heb. Eerst zie je al mijn kwasten, dan mijn favorieten en als laatste zie je hoe ik mijn kwasten was. Een korte how-to dus. Veel kijkplezier! :)

Liefs,
Belinda ♡

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *