Mijn Netflix ‘Onlangs gezien’-lijst

Een tijdje geleden schreef ik over de uitvinding van de eeuw: Netflix. Toen ik het net had heb ik Netflix meteen deze titel gegeven, maar ben ik het er na 3 maanden nog steeds mee eens? Nou, ab-so-luut! Ik heb er zeker geen spijt van dat ik een abonnement op deze film en series streaming service heb genomen. Ik moet zeggen dat ik ook al heel wat dingen gekeken heb en vandaag leek het mij leuk om dit met jullie te delen.

Series

Series

Laat ik beginnen met de series die ik al heb gekeken. Toen we Netflix net hadden was ik begonnen met het opnieuw kijken van Gossip Girl. Elk momentje dat ik vrij was heb ik een aflevering van deze serie aangezet. Heerlijk genieten! Toen ik na zes seizoenen de serie over de Upper East Siders uitgekeken heb, had ik natuurlijk even niets meer om te kijken. Mascha van Beautygloss keek How I Met Your Mother, dat zag ik in haar vlogs. Ik besloot daar een aflevering van te kijken en inmiddels ben ik verslaafd aan deze sitcom. Zo’n grappige serie! :) Ik zal binnenkort trouwens weer een update geven met alle series die ik momenteel volg, met een korte beschrijving en wat ik ervan vind, etc. En de laatste serie die ik in mijn eentje kijk is trouwens Pretty Little Liars. Elke week komt er een nieuwe aflevering van het nieuwe seizoen (5). Zo super gaaf dat ze nu maar een weekje achterlopen met Amerika! :)

Daarnaast keek ik met mijn vriend ook graag een serie en we hebben samen Suits seizoen 1 en seizoen 2 gekeken. Ook al zo’n leuke serie. We wachten om seizoen 3, maar dat duurt nog zo lang, pff… Wat we ook samen keken is Fargo. Een serie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Hij had maar 10 afleveringen, maar het waren wel 10 spannende aflevering. Ook deze serie kwam elke week met een nieuwe aflevering.

Films

Films

Dan hebben we natuurlijk ook nog films! Er zijn zo veel films beschikbaar op Netflix en er zijn er dus ook een hoop die ik nog wil zien. Ik heb echter nog niet zo veel films gezien; de schade valt best mee. Ik kijk vaker een serie dan een film, om eerlijk te zijn. Maar sinds dat we Netflix hebben, heb ik natuurlijk ook wat films gezien.

Being Elmo: A Puppeteer’s Journey

Laat ik beginnen met de films die ik samen met mijn vriend heb gekeken. We hebben twee documentaires gekeken: Being Elmo: A Puppeteer’s Journey. Deze gaat, zoals de naam al doet vermoeden, over de man achter (of in?) Elmo. Heel apart om te zien, ik wist niet dat het allemaal zo professioneel gebeurde! Aanrader als je benieuwd bent hoe het is om een poppenspeler te zijn.

Blackfish

Ook de documentaire Blackfish hebben we gekeken, over een orka die in gevangenschap zit en verantwoordelijk is voor de dood van meerdere mensen. Best een heftige en spannende documentaire.

The Lone Ranger

De film The Lone Ranger had ik al een tijdje in gedachten om te zien, want tja.. Johnny Depp! ♥ Samen met mijn vriend heb ik de film die gaat over twee merkwaardige helden die hun hilarische onenigheden moeten overwinnen en moeten samenwerken om de strijd tegen hebzucht te winnen. Echt een leuke film! Ik heb gelachen. Johnny Depp’s karakter heeft wat weg van Jack Sparrow, maar oh wat is hij weer leuk. :)

The Avengers

Ook de actiefilm The Avengers heb ik samen met mijn vriend gekeken. Ik houd wel van een superheldenfilm op zijn tijd. Deze film gaat over meerdere superhelden die samen de Avengers voorstellen: een team helden die als doel hebben om de wereld te redden.

The Italian Job

Afgelopen week hebben we nog The Italian Job gekeken. Alweer een wat oudere film, maar ik had hem nog nooit gezien. Het gaat over een aantal dieven die goudstaven ter waarde van 35 miljoen dollar gaan stelen uit een Italiaanse palazzo. Hij leek wat op Ocean’s Eleven (en Twelve, Thirteen), maar het was wel een vermakelijke film. :) Mooie mannen ook, haha.

The Switch

En dan hebben we nog de films die ik alleen gekeken heb. Je zult zien dat dit echt meer films zijn voor een vrouw. ;) De eerste film die ik zelf heb gekeken is de film The Switch. Ook alweer een wat oudere film uit 2010, met onder andere Jennifer Aniston in de hoofdrol. Het gaat over twee vrienden die beide vrijgezel zijn. Het personage van Jennifer Aniston wil echter niet alleen zijn, maar graag een baby. Dit doet ze door middel van een zaaddonor, niet zomaar eentje van een daarvoor geschikte bank, maar via een vriend… Jaja, spannend hoor. Maar ik vind het wel een leuke film. Erg romantisch en daar houd ik wel van.

Easy A

Verder heb ik de film Easy A gekeken, over een meisje Olivia die haar populariteit opkrikt door te doen alsof. Het was een typisch Amerikaanse film, maar wel erg vermakelijk.

Confessions of a Shopaholic

Ook Confessions of a Shopaholic heb ik gezien. Deze film heb ik al gezien toen ‘ie net op dvd uitkwam, maar hij blijft zo leuk. Het gaat over Becky, onwijs koopverslaafd, zwaar in de schulden, maar ironisch gezien werkzaam als journalist bij een financieel blad, waar ze tips geeft om te besparen. Gebaseerd op de eerste twee Shopaholic boeken.

From Prada to Nada

From Prada to Nada vond ik wel een oké film. Hij keek lekker weg, maar het verhaal is zo standaard; ik zou hem niet opnieuw kijken.. Het gaat (zoals de naam al een beetje verraadt) over twee zussen die een lekker, rijkeluizenleventje hebben, totdat hun vader plotseling overlijdt en alleen maar schulden achterlaat.

Remember Sunday

Remember Sunday vond ik een super mooie film. Het gaat over een serveerster die een geheimzinnige man ontmoet die ze erg leuk vindt. Het blijkt echter dat hij aan een zeldzame aandoening lijdt, waarbij hij elke dag opnieuw beleefd. Alles van de dag ervoor weet hij niet meer. Zeker de moeite waard om te zien! Heel bijzonder hoe hij toch probeert verder te gaan met zijn leven en dingen die gebeuren te onthouden.

Revenge of the Bridesmaids

De film Revenge of the Bridesmaids gaat over een groepje jeugdvriendinnen die de bruiloft van de mean girl in hun oude vriendinnengroepje tegen proberen te houden. Hij was leuk, er waren wat grappige stukjes, maar ik zou deze ook niet nogmaals kijken.

Up

En dan de laatste film die ik heb gezien: de animatiefilm Up. Ik houd van animatiefilms! Vooral Pixar en Disney. Deze film moet je gewoon een keer gezien hebben. Het gaat over de 78-jarige Carl Fredricksen die door middel van duizenden ballonnen aan zijn huis besluit om naar Zuid Amerika te vliegen.

Dat waren de films die ik tot nu toe gezien heb. Vinden jullie het leuk als ik dit vaker doe, laten zien welke films ik onlangs gezien heb? Laat het maar even weten bij de comments.

Welke films heb jij onlangs nog gezien? En welke raad je mij aan om echt nog te zien? :)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk