Mijn Sinterklaas Nail Arts

Morgen is het weer zover: Pakjesavond! Elk jaar maak ik wel een nailart geïnspireerd door de goedheiligman. Dit jaar heb ik er echter geen tijd voor gehad. Ik besloot daarom maar om de Sinterklaas nagels van de afgelopen jaren te verzamelen, inclusief linkje naar de desbetreffende nail arts, mocht je die willen namaken. Met dit korte blogje wil ik jullie ook alvast een heel fijne dag wensen morgen. Ik hoop dat (als je Pakjesavond viert) lekker verwend wordt door Sint & Piet, en dat je de dag samen met je geliefden en een schaal kruidnoten en chocoladeletters doorbrengt.

Sinterklaas nail art 2011

Sinterklaas Nail Art

Sinterklaas nail art 2012 – Part 1

Sinterklaas Nail Art - Part 1

Sinterklaas nail art 2012 – Part 2

Sinterklaas Nail Art - Part 2

Sinterklaas nail art 2012 – Part 3

Sinterklaas Nail Art - Part 3

Sinterklaas nagels 2013

Sinterklaas nagels 2013

Mijn Sinterklaas nagels 2013

NOTW#3 Mijn Sintnagels

Hoe zien jouw nagels eruit met Pakjesavond? En hoe vier jij het?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *