Mijn Top 5 Herfst fashion items

Fashion, oh wat heb ik daar een haat-liefde verhouding mee. Ik vind het zo leuk om mooie kleren te kopen, maar wat vind ik het lastig om sommige dingen te combineren. Past dit vestje wel met dit jurkje? En kunnen deze sneakers wel onder deze schattige outfit?

Ik vraag geregeld mijn vriend om advies. Vaak heeft ‘ie wel gelijk, maar toch twijfel ik zelf dan nog of het wel kan. En eigenlijk, ei-gen-lijk, moet ik er gewoon lak aan hebben; ‘boeiuh’ wat mensen ervan vinden. Als ik het maar mooi vind, ja toch? Dus onder het mom van ‘schijt-aan-de-rest’ ben ik lekker een wishlist met mijn top 5 herfst fashion items gaan samenstellen. Want of we het willen of niet, de herfst komt eraan. Tijd om daar mooie kleren voor aan te schaffen!

H&M Jurk

Ik spotte op de H&M site onder andere deze jurk. Super mooi! Ik houd wel van lange jurken. Tenminste, ik vind het leuk staan bij andere meiden. Het is een volledig zwarte jurk met kralenborduursels aan de bovenkant. Erg mooi! Helaas is hij alweer uitverkocht…

De laarzen die het model aanheeft zou ik er zelf denk ik niet onder dragen. Ik zou zelf voor een mooie pump gaan. Misschien eentje in een opvallende kleur, zoals roze. In ieder geval geen zwart, zoals de jurk, want dan valt het zo weg.

Bambi trui Primark

Ook heb ik al wat beelden gezien van de herfst/winter collectie van mijn favoriete budgetstore: de Primark! Oh my… Kijk eens hoe léuk deze Disney trui is, met Bambi! Deze sweater heeft ook echt een hoog jeugdsentiment-gehalte voor mij. Bambi was namelijk één van de eerste Disneyfilms die ik heb gezien.

In ieder geval denk ik dat ik deze trui zou combineren met een zwart rokje, een lichttransparante panty en simpele zwarte All Stars-achtige sneakertjes. Maar het kan ook leuk staan als je het rokje en de panty vervangt door een stoere (boyfriend) jeans!

Jeans H&M

Als we het dan toch over jeans hebben, ik moet nodig weer een nieuwe kopen. Deze hierboven van H&M vind ik leuk. Ik houd wel van de verwassen jeans, dat staat net wat stoerder dan een spijkerbroek in een effenkleur. Deze lijkt op het model ook net wat hoger te zitten, niet zo laag bij de taille, waardoor mijn love-handles mooi ingepakt worden. ;-)

Zo’n jeans past dus wel bij de Bambi-trui van net, maar je kan er ook zo veel meer andere dingen op dragen. Ik heb nog wel een lieflijk roze met witte stippen (net wat te kort) jurkje/tuniekje in mijn kast hangen. Dat past hier ook goed op! Mooie hakken eronder en klaar.

Jurk H&M

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken op mijn wishlist is een wat korter jurkje. Ik houd van jurkjes! Deze hierboven (ook van H&M) is een simpel jurkje met kattenkopjes erop. Zo onwijs schattig en zeer geschikt voor catlovers like me! Ik vind dit soort printjes altijd erg leuk op jurkjes, shirtjes of rokjes.

Dit jurkje zou ik weer combineren met een lichttransparante zwarte panty en hakjes. Maar het kan ook prima met ballerina’s, om het leven wat comfortabeler te maken. Als ik het koud krijg, dan doe ik er een zwart vestje bij. Misschien is een bolero hierbij wel handig? Anders zie je meteen de kattenkopjes niet meer…

pumps primark

Last, but definitely not least: pumps! Om een outfit helemaal compleet te maken. Deze vier hierboven zijn van de Primark, van de nieuwe herfst/winter collectie. Ik vind hakken prachtig, ik kan er ook redelijk goed op lopen (al zeg ik het zelf), maar zeker niet de hele dag. Maar het hoort erbij.

Zelf draag ik hakken overal bij: jurkjes, rokjes, broeken.. het maakt niet uit! Het past gewoon overal. Het geeft je outfit net dat beetje glamour of vrouwelijkheid die het nodig heeft, afhankelijk van de pump. ;)

Dat waren mijn top 5 herfst fashion items. Deze staan hoog op mijn wishlist en als mijn girorekening er klaar voor is, dan worden ze zeker aangeschaft! (Nou ja, bijna allemaal dan…)

 

Wat staat er op jouw wishlist wat betreft herfstkleding?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *