Miss Sporty Crush On You 3D Texture 036 Red Fusion

Miss Sporty Crush On You 3D Texture 036 Red Fusion

Vandaag is de eerste wedstrijd van Oranje! En om alvast in de stemming te komen besloot ik op deze vrijdag de 13e swatches te laten zien van één van mijn nieuwe lakjes. Miss Sporty Crush On You 3D Texture 036 Red Fusion! Ik dacht eerst (door de naam) dat het een koraal/roze/rode kleur zou zijn, maar in tegendeel: hij is gewoon oranje! Dus kijk mee naar mijn ‘WK nagels’.

Miss Sporty Crush On You 3D Texture 036 Red Fusion

Miss Sporty Crush On You 3D Texture 036 Red Fusion

Kijk hoe mooi! ♥_♥ Ik ben er helemaal weg van, echt waar – wauww! Red Fusion is (zoals de naam al zegt) een textuurnagellak. Hij heeft het sand effect, wat ik trouwens ook super leuk vind. Daarnaast heeft dit lakje ook goud/oranje glitters in zich zitten. Dat maakt het effect des te mooier. De kleur is echt oranje. Ik zie er geen greintje koraal of rood in. (Waarom heet ‘ie dan Red Fusion?)

Red Fusion dekt redelijk in één laagje, maar twee laagjes staat mooier. Dan is de kleur intenser en wordt het sand effect ook mooier. De nagellak droogt lekker snel. Ik ervaar dat wel vaker met textuurlakken, dus ik denk dat het dus gewoon door het effect komt, dat ‘ie daardoor sneller droogt. Pluspunt! Je kan snel weer verder met waarmee je bezig bent. :)

De houdbaarheid is trouwens ook om over naar huis te schrijven! Ik heb de lak afgelopen maandag aangebracht. Ik heb gewerkt, gesport, gedoucht, etc. Dat overleefde ‘ie gewoon prima! Toen ik gisterenavond het huis een flinke schoonmaakbeurt gaf, merkte ik achteraf dat het een beetje was beschadigd. Maar dat was wel weer goed bij te werken. Tja, hé, WK vandaag! Moet toch Nederland supporten met oranje nagels. ^_^ Oh, en mijn vriend is vandaag jarig, dus moet ook voor hem mooi gelakte nagels hebben. Plus: het is gewoon een prachtige nagellak. ♥

Miss Sporty is verkrijgbaar bij Etos. Lakje kosten €1,99 per stuk. Zeer goede prijs voor zo’n mooie lak!

Wat vind jij van Red Fusion? Heb je ‘m zelf ook in je stash? En hoe support jij Nederland/jouw land met het WK? Ook met bijpassende nagels? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *