Miss Sporty Sparkle Touch

Vandaag heb ik swatches van Miss Sporty’s Sparkle Touch nagellakje. Ik heb hem inmiddels al een tijdje in mijn bezit, maar vorige week heb ik hem pas voor het eerst op mijn nagels aangebracht. Eerlijk gezegd? Ik had er iets meer van verwacht… Maar ondanks dat is het wel een mooie lak! Kijk mee voor de foto’s.

Miss Sporty Sparkle Touch

Miss Sporty Sparkle Touch

Ik wist dat Sparkle Touch een glitter top coat is, dus vandaar dat ik eerst twee laagjes China Glaze’s In A Lily Bit aangebracht heb. Deze kleur paars zit ook qua glitters in Sparkle Touch, dus dat zag er al meteen uit als een goede combinatie. En eenmaal Sparkle Touch er overheen aangebracht is dat ook zeker zo. Mooi!

Sparkle Touch is een doorzichtige lak – ik zei het al: top coat – met paarse, blauwe en zilveren glitters. Er zit ook nog een verschil in, tussen licht paars en blauw en wat donkerder paars en blauw. Ik vind het een mooie combinatie van glitterkleurtjes! Sparkle Touch geeft trouwen echt maar een ‘touch of sparkle’, want op de foto’s heb ik vier(!) laagjes aangebracht. Pas toen was ik tevreden en zat er dus overal wat glitter. Zoals gezegd: met twee of één laagje heb je echt maar een vleugje glitters op je nagel. Dat vind ik wel jammer.

Niet alleen omdat ik vier laagjes glitter heb aangebracht, maar daarvoor ook nog een basiskleur van twee laagjes en twee laagjes base coat (mijn nagels hadden het nodig) aangebracht. Dat zijn dus acht laagjes in totaal. Het moest dus wel even goed drogen. Maar ik moet wel zeggen dat (omdat het eigenlijk maar een top coat is) de lak wel redelijk snel droogt. :) Over de houdbaarheid kan ik nog niet veel zeggen, het zit er nog maar pas op.

Miss Sporty lakjes zijn verkrijgbaar bij Etos en kosten €1,99 per stuk.

Wat vind jij van Sparkle Touch? Welke Miss Sporty lakjes kan je mij nog meer aanraden?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *