My Beauty Room Walk In Closet ♥

My Beauty Room Walk In Closet ♥

Zo’n anderhalve maand geleden heb ik dit filmpje opgenomen (dat kon je al horen in dit filmpje) en nu kan ik hem eindelijk aan jullie laten zien! Hier is de roomtour van My Beauty Room Walk In Closet! ♥ Ik ben zo blij met mijn eigen kamertje, waar ik mij kan terugtrekken om me kan opmaken en waar ik kan uitkiezen welke kledingstukken ik aan ga doen. Het heeft even geduurd voordat dit filmpje online kwam, omdat mijn laptop ter reparatie lag bij Media Markt, vanwege een accu die het niet meer deed. Vandaag is ‘ie teruggekomen en ik heb meteen dit filmpje voor jullie geüpload! Anyway, tijd om jullie de tour door mijn beauty room / walk in closet te geven. Kom en geniet mee van My Beauty Room Walk In Closet! ♥

2 thoughts on “My Beauty Room Walk In Closet ♥

  1. Hoi Belinda, wat een ontzettende mooie ruimte, overzichtelijk en ruimtelijk door alles mooi wit te houden. En dan ook nog eens een mooie kaptafel waar je eigen nog mooier kan maken dan je al bent.
    En hierbij maak ik meteen gebruik om je te feliciteren met jullie nieuwe woning, wens je er heel veel gelukkige jaren.

    Groetjes Diana (goudvliegje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top