My Every Day Makeup Routine – Maart 2015

Het is alweer even geleden dat ik liet zien hoe ik mezelf elke dag opmaak. Juni vorig jaar nam ik nog een get ready with me video op waarin je ook al mijn dagelijkse makeup routine zag. In die tussentijd is er ook alweer het een en ander veranderd aan mijn routine. Dus vandaag zie je hoe ik mezelf nu opmaak en welke producten ik daarvoor op dit moment gebruik. Ik maakte mijn ooglook vandaag bijvoorbeeld op met het Sleek Oh So Special palette. Veel kijkplezier met mijn every day makeup routine! :)

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Leuk filmpje en mooie makeuplook! Gebruik je geen blush en shaping meer?

    Wat me opviel is dat we echt dezelfde routine hebben haha en zooo toevallig. Ik had vandaag precies dezelfde oogschaduwkleuren op van hetzelfde Sleek palette haha zo grappig! Mooi dat die oranje lippencil en mac please me zo samen gaan. Zou je idd niet verwachten! Die ene foundation kwast die je gebruikt lijkt me heel fijn. Daar ga ik maar even naar kijken haha. Leuke video meis! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *