My Every Day Makeup Routine – September 2018

My Every Day Makeup Routine – September 2018

Het is alweer even geleden dat ik een make-up filmpje heb geplaatst. Ik wilde graag weer een update geven van hoe ik mijn dagelijkse make-up doe, dus zie hieronder het resultaat! In de video zie je hoe ik mijn make-up elke dag doe en welke producten ik daarvoor gebruik. Ik gebruik budgetvriendelijke producten en wat high-end make-upproducten. Catrice, Essence, MAC, Urban Decay, alles passeert de revue. Veel kijkplezier!

Het filmpje opnemen vond ik deze keer lekker makkelijk en ging ook lekker snel, want ik hoefde niet te praten! Het bewerken was ik ook zó klaar mee, maar ik heb wel flink tijd gespendeerd in de voice-over. Ik heb het zonder overdrijven wel 20 x opnieuw gedaan! Dit is het beste resultaat, maar ik ben er nog steeds niet helemaal tevreden over, haha. Maar ik wilde graag de video online zetten, dus ik moet het er maar mee doen. :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top