My life in pictures #1 – September 2018

Alweer drie jaar geleden heb ik voor het laatst een ‘Enjoy the little things’ geplaatst. Elke twee weken plaatste ik toen een artikeltje met foto’s van die afgelopen twee weken. Ik heb dat sindsdien niet meer geplaatst, maar ik wilde het graag weer op mijn blog terugbrengen. Toch wilde ik het ten eerste anders gaan noemen en ten tweede voor een wat langere periode doen. Elke twee weken vind ik wat te veel, dus ik heb besloten om de serie nu ‘My life in pictures’ te noemen en deze elke maand te plaatsen. Vandaag trap ik hem dus af met foto’s van de afgelopen maand september (en ook een paar foto’s van eind augustus). Ik hoop dat jullie het leuk vinden om dit weer zo te zien.

Eind augustus kocht ik weer eens haarverf, want het was weer tijd om van kleur te veranderen. Ik heb hiervoor mijn haar blond gehad en ik ging er nu dus voor het eerst met een bruine haarverf overheen. Het leek zwart te worden, dus vandaar mijn wat verschrikte gezicht. Altijd spannend als je zelf thuis je haar verft!

Links is het resultaat te zien van de kleur. Ik ben er blij mee! Ken je dat, dat je denkt dat blond je wel goed staat, maar als je dan teruggaat naar bruin dat je dan denkt: waarom ging ik ook alweer blond? Haha, dat heb ik dus elke keer als ik van blond weer naar bruin ga… Nu staat het zwart op wit en móet ik het maar eens onthouden. Veel te slecht voor mijn haar om constant te switchen. Na het haar verven lag Damon zo schattig bij me te slapen. Wat een poeperd! ♥

Hier zie je nog even een before en after foto van mijn haar. Ziet er beter uit toch? Wat vind jij?

Het was weer tijd voor een workout! Deze van FitnessBlender vond ik weer fijn, kort maar krachtig en ik heb lekker staan zweten.

De eerste chocoladekruidnoten van het jaar! Heerlijk. De quote links had ik op mijn Instagram gedeeld.

De foto links is de opkomende zon die ik heb gespot toen ik naar werk aan het wandelen was. Zo mooi om te zien! Bij thuiskomst ‘s avonds na het eten kreeg ik een donut met smarties als toetje, hij was errrrg lekker! Aanrader! Komt van de AH. De avond heb ik op de bank gespendeerd met mijn bullet journal. Dit was de mislukte maandpagina, want je ziet dat de stift doorgedrukt heeft. Jammer! Ik ben uiteindelijk opnieuw begonnen en het resultaat daarvan kan je hier zien.

In het weekend was het weer tijd om te sporten. Dit keer een goede workout met gewichten. Hoe zie je dat je een goede workout hebt gehad? Als je een rood, bezweet hoofd en nat haar eraan overhoudt. Gelukt!!

Mijn weekend spendeerde ik in een bloggermode: ik had weer even wat vooruit gewerkt en verschillende artikelen getypt, foto’s ervoor bewerkt en ingepland. Ook heb ik weer eens een filmpje gemonteerd. Als ik eenmaal in zo’n flow zit om te bloggen dan profiteer ik er wel van en plan ik veel alvast in. Heerlijk! Ik blijf het zo leuk vinden om te bloggen, alleen maak ik er te weinig tijd voor. De laatste tijd probeer ik elk weekend eventjes vooruit te werken, zodat er elke week 1 á 2 artikelen online staan.

Ik bestelde Crayola Super Tips bij de Bol.com, want ik had nog een bol.com bon. Het zijn er 50 stuks! Genoeg kleurtjes zoals je ziet en het werkt fijn in mijn bullet journal. Daar gebruik ik ze ook voor en had ik ze voor gekocht.

Ik sloot het weekend goed af met een heerlijke pizza. Deze is favoriet! ♥ Verder moest ik op zondag weer lekker op tijd naar bed, want er stond weer een nieuwe werkweek voor de deur.

Ik werd wakker met de kat voor het raam. Hij ligt daar vaak te koekeloeren naar duifjes en andere vogels. Verder wacht hij altijd totdat mijn wekker afgaat en dan gaat hij mij wakker maken en ervoor zorgen dat ik uit bed kom. Hij heeft namelijk honger en wil brokjes! Die ochtend zag ik vanwege de mist het topje van het Marriott hotel nauwelijks. Zien jullie ‘m? Het wordt weer herfst..

Dat kan je ook zien aan deze twee foto’s. De dag erna moest ik de tram maar pakken, want het regende toch hard! Normaal gesproken loop ik naar het werk, want de trams rijden vanwege werkzaamheden t/m 8 december een omweg, dus ik moet sowieso een stuk lopen naar de halte. En als ik daar dan ben, kan ik net zo goed nog even doorstappen en dan ben ik op het werk. Dus ik ga lopen, behalve op dagen zoals deze, als het heel hard regent, dan neem ik de tram wel.

De dag erna was weer zo’n dag dat ik lopend naar werk ging. Ik had een goede dag!

En wat ik nog fijner vind trouwens is naar huis lopen. Ik loop vaak over de gele houten brug. Bij thuiskomst was eindelijk ons fotoboek van de vakantie binnengekomen! Yes! Die kan weer op de plank, bij de rest van de fotoboeken. Ik vind het altijd zo leuk om dat door te bladeren en weer herinnert te worden aan de fijne vakanties die we hebben gehad. ♥ De foto rechts is de zonsondergang: de lucht met die wolken was echt mooi om te zien, en dan ook nog de weerspiegeling te zien in het Marriott hotel, prachtig!

Links nog even het gebouw waarin ik werk, het Groothandelsgebouw. Ik vind het een prachtig gebouw! Op de foto rechts had ik weekend en werd ik wakker met een ontbijtje en Netflix. Zo fijn om zo de dag te beginnen.

Mijn dag begon lui, maar toch heb ik mezelf maar van de bank gesleept en ben ik naar boven gegaan om een filmpje op te nemen. Deze kan je al lang op mijn blog vinden, het is namelijk het filmpje waarin ik mijn dagelijkse makeup routine laat zien. Na het opnemen van het filmpje ben ik toch weer lekker in een chilloutfit gegaan, comfy vest en een legging + bril want ik ging weer op de bank verder Netflix kijken.

Ik keek het laatste seizoen van Once Upon A Time op Netflix. Ik vond het wel een oké seizoen. Het had eigenlijk beter kunnen stoppen bij het zesde seizoen, maar goed. Ik werd tijdens mijn Netflix chilldagje wel gestoord door gedrum en dansende vrouwen in kostuums die door de straat kwamen. Leuk hoor, maar ga maar weer weg, ik wil Netflix kijken haha. :)

De dag erna, de zondag, had ik met een vriendin afgesproken. We gingen al vroeg eerst naar het Kralingse Bos om te wandelen en foto’s te maken.

Zo mooi! ♥

Daarna waren we nog wezen shoppen en hebben we nog warme chocomel gedronken. Het was een gezellige dag!

Ik had mijn nagels gelakt zodat ze matchen bij mijn nieuwe rode jas en ook wel bij mijn nieuwe tas. De middelste foto zijn bladeren die alweer beginnen te verkleuren. Zo mooi al die herfstkleuren! ♥ De rechtse foto laat zien dat ik weer begonnen ben met Sex and the City. Het eerste seizoen is gewoon alweer van 20 jaar geleden! De tijd vliegt. Je kan wel zien dat het van 20 jaar geleden is: het scherm is vierkant, de kwaliteit kan beter en Carrie kijkt in het eerste seizoen in sommige stukjes in de camera en praat ertegen. Zo raar, haha!

Onderweg naar werk zag ik een mooie zonsopgang en ik kon het niet laten om even een selfie te maken, natuurlijk geen normale, haha. Je ziet trouwens aankoop nummer drie van het dagje shoppen: een Friends trui! Hij is zo lekker zacht en zit echt comfy.

In het weekend stond ik weer eens lekker vroeg op, om 7 uur al! De foto links is wat ik toen buiten zag, prachtige kleuren! Ik ging die ochtend lekker vroeg naar het Kralingse Bos om foto’s te maken. Ik heb daar al een apart artikeltje over geschreven, die kan je hier vinden.

De maandag begon goed, want ik ging na het werk lekker uiteten bij de Beren met een vriendin. We gingen die avond namelijk naar Tarzan! Pathé heeft elk jaar in september de Disney weken en Tarzan draaide in de bioscoop. Ik vond het weer erg leuk om de film te zien. Zo lang geleden alweer! De liedjes vond ik heerlijk om te horen.

De rest van de week had ik doordeweeks niet veel foto’s gemaakt, dus we zijn weer beland bij het weekend. Damon zat er zo schattig bij op de trap en later in zijn doosje dat ik daar een foto van moest maken. De zaterdagavond kwam een vriendin langs (heb ik geen foto’s van gemaakt eigenlijk) om spelletjes te spelen en te Rummicubben. Ze is echt gek op Damon, dus ik stuurde haar de linker foto door voordat ze kwam, haha.

Die zondag was mijn plan om rustig aan te doen, maar ik kon niet stil zitten. Dus ik heb in mijn makeup kamertje opgeruimd. Ik heb mijn makeup weer uitgezocht en weer veel weggedaan. Ook heb ik mijn hele bureau leeggehaald en hanteer ik nu een ‘clean desk policy’. Ik mag van mezelf er niks op laten staan, behalve mijn kwasten, spiegel, een kaarsje en één decoratiedingetje. That’s it! Ik werd gek van alle kleine decoratiedingetjes. Dus alles is netjes opgeruimd. Al mijn bullet journal spullen liggen nu ook boven, in plaats van beneden. Dus ik kan achter mijn bureautje aan mijn bullet journal werken. Fijn!

Ik heb doordeweeks niet zoveel foto’s gemaakt, dus links zie je een mooie foto van de ochtendlucht (kijk die roze kleur!) en rechts zie je Damon die er weer eens ultiem lui bij ligt. Heerlijk ding. ♥

In de laatste drie dagen van september ben ik op de vrijdag samen met mijn vriend naar de Ikea geweest. We hebben ons weer georiënteerd voor een nieuwe fauteuil. Voordat je iets online besteld is het verstandig om even in het echt te kijken hoe de kleur is, dus dat hebben we gedaan. We hebben onze Ikea date afgesloten met een softijsje, yummie! De middelste foto is van de zaterdag. Ik ging naar een vriendin toe en na het eten maakten we even een wandeling. Deze mooie ondergaande zon zagen we en ik moest er gewoon even een foto van maken. Prachtige kleuren! We hebben verder een gezellige avond gehad: gekke foto’s gemaakt, spelletjes gespeeld, film gekeken en gekletst. De zondag heb ik alle foto’s voor dit artikel uitgezocht, heb ik aan mijn bullet journal pagina’s voor oktober gewerkt en ging ik weer op tijd naar bed.

En dat was de maand september alweer! :)

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *