My life in pictures #2 – Oktober 2018

De maand is weer voorbij gevlogen! Bizar hoe snel dat gaat. We zitten alweer in november, de één na laatste maand van het jaar. Dit betekent ook dat het alweer tijd is voor de tweede My life in pictures, namelijk een aantal foto’s die ik in oktober heb gemaakt. Benieuwd hoe mijn maand was en wat ik zoal gedaan heb? Je ziet en leest het nu. :)

Ik vind het altijd fijn als de eerste van de maand op een maandag valt, wie heeft dat ook? We begonnen de maand goed met een lekkere bord stamppot! Met dit herfst/winterweer vind ik boerenkool echt heerlijk. Dat had Tom goed klaargemaakt. De rest van de eerste week heb ik niet zoveel foto’s gemaakt, behalve op vrijdagochtend en vrijdagavond. Wat ik zo mooi vind aan de herfst is de mooie luchten in de ochtend. Ook fijn: lekker op tijd naar bed en dan Damon aantreffen al helemaal klaar om te gaan slapen. De mafkees. ♥

In het weekend besloot ik op zaterdag even de stad in te gaan want we hadden een nieuwe waterkoker nodig. Daar heb ik geen foto van gemaakt, maar de mooie herfstkleuren heb ik wél vastgelegd. Kijk hoe mooi. Hier kan ik echt van genieten!

Ik ging al vrij vroeg de stad in dus ik had in de middag een lekkere luie dag en heb samen met Damon op de bank gelegen en ik heb een Hobbit marathon gehouden. De eerste twee Hobbit films heb ik op zaterdag gekeken en de derde film op zondag. Ik had weer zin om alle films te kijken. Hierna wilde ik eigenlijk ook meteen weer de Lord of the Rings films kijken. Uiteraard heb ik alle extended films gekeken, haha. Het was een flinke zit, maar ik vind de Hobbit films echt leuk!

Op zondag heb ik een rustige dag gehad en besloot ik mijn haar weer te verven. Het was weer toe aan een verfbeurt. Ik ging dit keer voor iets donker. Het is toch iets donkerder uitgepakt dat ik had gedacht, maar dat maakt niet uit, want ik vind het uiteindelijk wel mooi. Past ook meteen weer bij de herfst, toch?

De tweede week van oktober begon ik op maandag met de eerste Lord of the Rings film. Na werk heb ik ‘m meteen gestart, zodat ‘ie op tijd klaar zou zijn en ik daarna naar bed kon. Ik heb niet heel veel foto’s gemaakt deze week. De middelste foto is alweer zo’n mooie ochtendlucht, net zoals de rechter foto. Dit was onderweg naar het werk.

Op dinsdag kreeg ik weer een AliExpress pakketje, ditmaal mijn Zebra Mildliners. Ze zijn zo pretty! ♥ En ze werken ook nog eens fijn. Damon vindt het heerlijk om voor het raam te zitten en wat ik dan zie is zijn staart. Zo schattig om te zien haha. En natuurlijk op dinsdagavond keek ik de tweede Lord of the Rings film. Ze duren steeds langer!

Donderdagavond lag Damon zo grappig met dat pootje op Tom’s been, zo van: don’t leave me! Jij blijft eens mooi hier zitten. Te grappig! En zoals je van me gewend bent inmiddels heb ik weer wat ochtendluchtfoto’s gemaakt. De middelste is van de bekende gele brug, de rechtse ook, van het Hofpleinfontein.

Vrijdag begon met een mooie rozepaarse lucht. Na werk hadden we Friendly Friday van het werk. Dat houdt in dat je korting krijgt op drinken en snacks. Ik ging erheen want we namen afscheid van een lieve collega. Het was gezellig!

Op zaterdag was het Anita-dag! Elk jaar hebben we een Anita-dag om te vieren dat Anita weer een jaartje ouder is, maar ook om haar eens in het zonnetje te zetten. Ze is mijn allerbeste vriendin en ze heeft altijd zoveel voor anderen over dat Archana en ik dit drie jaar geleden bedacht hebben en dat doen we nu nog steeds. We startten de dag met een wandeling door de stad en langs de Maas. Ze moest vragen beantwoorden en bij elk goed antwoord kreeg ze een letter. Die letters vormden een zin (spoiler: Vandaag is het Anita-dag!). We gingen ook uiteten bij Kyoto. Het was lekker, alleen zoals je kon zien namen we het kiezen van de menukaart erg serieus haha.

Yummieee, lekker eten! En ijs als toetje natuurlijk. Het was een geslaagde Anita-dag. ♥

De zaterdag begon trouwens bij Arch thuis want ik wilde wel heel graag haar poes leren kennen. Wat een mooierd!

De derde week van oktober. Ook deze week doordeweeks heb ik niet zoveel foto’s gemaakt. Dit zijn de enige drie haha. Damon zit ook graag boven voor het raam, leuk om bij wakker te worden! Voor de rest heb ik weer een ochtendluchtfoto haha, kijk die wolken! En de middelste foto is eentje van bomen. I have this thing with trees and skies…

Zaterdagochtend was ik al vroeg wakker en moest ik de stad in. Onderweg naar huis maakte ik deze foto. Zaagmolenkade by fall, blijft mooi om te zien! ♥ Die herfstkleuren zijn echt prachtig.

In de middag ging ik naar Carla toe. We hadden onze eigen pizza’s gemaakt en toen die in de oven zaten zat Emma al voor ‘t raampje haha, zo grappig om te zien! De rechter foto is van toen ie klaar was: jeej! haha. Heerlijk kind!

Wat leuke, gekke foto’s maken kan natuurlijk niet ontbreken als ik met Carla afspreek haha! ♥

De vierde week van oktober begint met foto’s van de vrijdagavond. Ik had een pakketje binnengekregen in een grote doos. Die was meteen geclaimd door Damon haha. Mafkees ♥

Heerlijk, vrijdagavond op de bank, onder dekentje, theetje, chocola en kaarsjes aan. Tom deed de kaarsjes voor mij aan terwijl ik door Netflix zapte om te bedenken wat ik ging kijken.

De ochtend beginnen met een goed ontbijtje: boterham met kaas, peer in stukjes gesneden, glaasje water, kop thee, heerlijk! Dit was ook lekker wakker worden trouwens, deze slaapkop naast me. ♥ De zondag spendeerde ik met het maken van mijn november pagina’s in mijn bullet journal. Die kan je ook op mijn blog zien.

De laatste drie dagen van de maand oktober. Op maandagochtend had ik zin in slag in mijn haar. Dus ik pakte de krultang erbij en dit is het resultaat. Blij mee! Dinsdagavond lekker op tijd naar bed en deze die mij weer gezelschap komt houden. ♥ Woensdagavond na het werk gingen Anita en ik naar Vapiano’s. Heerlijk pasta! :)

Na de pasta gingen we naar Breakaway want daar werd de GDCC Halloween party gehouden! Het begon om 7 uur, dus vandaar dat we maar besloten uiteten te gaan samen. Het was een gezellige avond zo met collega’s! :) Goede afsluiting van de maand.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *