My life in pictures #3 – November 2018

Net zoals dat ik elke maand standaard mijn nieuwe bullet journal pagina’s laat zien, zo laat ik natuurlijk ook elke maand weer even zien hoe mijn vorige maand was. Dit doe ik aan de hand van een aantal foto’s die ik in die maand gemaakt heb. Ik heb ze weer voor jullie op een rijtje gezet. Kijk je gezellig mee hoe mijn november was?

De maand begon dit keer op een donderdag. Zoals altijd maak ik niet zoveel foto’s doordeweeks. De linker foto is dan ook van zaterdag. Ik heb sinds tijden (laatste keer was 2 jaar terug volgens mij!) weer eens Planet Coaster gespeeld. Wat was dat leuk! Weer even een park bouwen en attracties plaatsen en deze dan ook uittesten (dat zie je op de foto). De rechter foto is van zondag. Ik was lekker vroeg opgestaan omdat ik een wandeling door het Kralingse bos wilde doen. Inmiddels hebben jullie daar allang de foto’s van gezien, maar mocht je toch nog benieuwd zijn kan je ze hier vinden.

De bovenste twee foto’s zijn van de zondagse wandeling door het bos. Heerlijk! Even lekker uitwaaien en foto’s maken. Op zondag besteed ik ook altijd aan mijn bullet journal en deze weer preppen voor de nieuwe week. Zie hier de weekpagina van de tweede week van november. Ik vind die konijntjes stickers nog steeds zo schattig! ♥

De eerste echte volle week van november. Wat werd het alweer koud! Ik kreeg paarse vingertjes zoals je kan zien. Onderweg naar werk zag ik tussen de bomen en gebouwen nog een mooie zonsondergang. ‘s Avonds besloot ik sinds 2 maanden weer eens te sporten. Dat hele avontuur en process lees je in m’n blogs over ‘Ik sport weer!‘, waarvan ik vorige week een eerste update plaatste. Ik sprong die maandagavond even op de crosstrainer.

Ik heb een bril voor als ik televisie kijk en naar de bioscoop ga. Eigenlijk doe ik heb nauwelijks op, terwijl als ik naar buiten ga het soms wel verstandig is als ik hem opzet. Heel sporadisch zet ik m’n bril ook op en ga ik er daadwerkelijk de deur mee uit, zoals ook op de linkerfoto. Op werk krijg ik dan altijd de vraag: ‘nieuwe bril?’ of ‘heb je een bril?’, etc. Mensen die weten dat ik af en toe een bril draag zeggen dan ook dat ik ‘m vaker op moet doen, maar ik vind het maar vervelend. Het liefst heb ik ‘m alleen maar in het weekend thuis op de bank op en verder niet. Maar soms vind ik het wel fijn om scherp te kunnen zien, ook buiten. ;P De andere twee foto’s zijn weer eens uitzichtfoto’s. De middelste is een mooie ondergaande zon die mooie kleuren veroorzaakte, de rechtse is de opkomende zon die mooie kleuren veroorzaakte. Oh, how I love nature! ♥

En toen was het weer weekend! Het tweede weekend van november. Op zaterdag had ik een lekker ontbijtje voor mezelf gemaakt en plofte ik op de bank met Netflix. Heerlijk om zo mijn weekenddag te beginnen! Ik sprak die zaterdag af bij lieve vriendin Anita om samen met mijn twee andere lieve vriendinnen erbij te eten, te kletsen en half film te kijken. Onderweg naar Anita zag ik weer hoe mooi de herfst is.

Ondanks de regen (het was eerder motregen) genoot ik van het buiten zijn. Kijk dan die kleuren! Fantastisch :)

Zoals altijd als ik met m’n vriendinnen afspraak maak ik veel te weinig foto’s. Ik vergeet het gewoon! Ik had toevallig wel een foto gemaakt van een puntje vlaai die Anita als toetje had. Lekker!! Het was voor de rest een heerlijke zaterdag met een fijne gezellige avond. De zondag begon ook weer goed met deze luie slaapkop bij mij op bed. Ik heb zondags niet zoveel meer gedaan, lekker uitgerust!

En toen brak er weer een nieuwe week aan! Ik maak zoals ik al zei, en zoals je kan zien, niet zoveel foto’s doordeweeks. Ik heb wel een foto getracht te maken van m’n krullen die ik gezet had. Ik vind het zo mooi staan!! Maar het kost toch wel weer tijd en soms kwam ik iets te laat op werk doordat ik ‘s ochtends nog krullen moest zetten, oeps! Dit was ook de week dat ik krampen kreeg, dus ik had een warme kruik om mij gezelschap te houden ‘s avonds.

Deze week was het ook eens erg mistig. Zo erg dat je het topje van het Marriott hotel niet meer kan zien! ‘s Avonds in bed kruipt ook Damon er lekker bij en dan gaat ‘ie vaak zo liggen. Mafkeesje.

Wederom weekend! Dit weekend gingen Tom en ik naar de bioscoop. Ik had een tijdje geleden via internet bios+eten vouchers besteld voor Bram’s Gourmet frites in Schiedam. Dus we gingen eerst bij Bram’s Gourmet frites wat eten (ik had alleen friet en Tom had een patat stoofvlees) en daarna naar de Euroscoop. Tom kreeg zijn friet en stoofvlees echt niet op, het was zoveel!! Het smaakte wel goed, maar het was teveel haha. Het was de eerste keer dat we naar Euroscoop gingen en ik vond het een fijne bios! Lekker groot en ruime bioscoopzaal. Comfortabele stoelen ook en goed geregeld met de vouchers die wij hadden besteld.

We gingen naar de film Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald. Ik vond het wederom weer een goede film! Leuk om Johnny Depp in wéér een andere rol te zien. Ik ben benieuwd naar de derde film.

De zondag spendeerde ik op de bank, weer met een kruik, niet alleen omdat ik nog wat last had van krampen, maar ook omdat het ook lekker warm is! :) Ik kreeg een feel good movie op Netflix, daar had ik zin in. Het werd de film Valentine’s Again.

Sinds 5 november ben ik dus weer aan het sporten geslagen, 6 dagen in de week. Hier had ik net een lekkere, goede workout gedaan. Ik hou van HIIT workouts! Vooral van het programma wat ik nu volg, de workouts zijn maar 30 minuten, dus ze vliegen voorbij. Maar ook de oefeningen zelf, omdat je maar 20 seconden actief sport en 10 seconden rust hebt gaat het zo snel! Wat ik ook erg fijn vind om te doen is krachttraining. Liefst voor de lower body, maar ook upper body begin ik weer meer te waarderen. Het voelt goed dat ik weer sport, ik heb het eigenlijk wel gemist.

En toen was het weer weekend! Ik sliep heerlijk uit op zaterdag en werd wakker met Damon op mijn voeten, wachtend totdat ik uit bed zou stappen om hem te voeren. Ik kon die dag lekker rustig aandoen, rustig stretchen, ontbijten, douchen etc. Ik sprak met lieve Archana af bij de Action bij haar in de buurt. We gingen inkopen doen voor onze creabea avond. Thuisgekomen aten we eerst een lekkere Turkse pizza! Daarna stalden we al onze net gekochte spullen uit en gingen we aan de slag.

Aan de slag met wat? hoor ik je denken. Nou, aan de slag met het maken van een kerststukje! Wat was dat léuk om te doen! We hadden kerstmuziek opstaan, kopje thee erbij, kruidnootjes en we waren lekker creatief bezig. Heerlijk avondje ♥

We hadden ook nog een 3D foam puzzel gekocht en deze hebben we samen in elkaar gezet. Is het gingerbread huisje niet leuk?! Het was echt leuk om alles uit te drukken en in elkaar te zetten. Het resultaat mag er wezen!

Ik had ook nog een DIY pakketje gekocht, maar dat was te onhandig om bij haar thuis in elkaar te zetten, want ik moest ook met mijn kerststukje terug naar huis. Als daar nog een 25 cm adventkalender bij zou komen, dan ging het niet goed! Dus ik heb deze op zondag in elkaar gezet. Deze adventkalender is in de vorm van een kerstboom en ik heb ‘m voor Tom gemaakt. Inmiddels heeft hij al een paar dagen opengemaakt en heeft ‘ie kunnen genieten van wat (kleine) cadeautjes. Op zondag ontdekte ik in de supermarkt deze lekkernij: witte knetterchocolde sticks! OMG! Echt heerlijk! Het weekend sloot ik weer af in bed met Damon bij mijn voeten.

En toen brak de laatste week van november aan. Ik sport nog steeds! Ik begin steeds meer resultaat te zien en te voelen van het harde sporten, echt fijn. Wat dan weer niet zo fijn is, is dat het ‘s ochtends als ik naar werk ga nog donker is. En dan is het ook al donker als ik naar huis ga, bah!

Als laatste twee foto’s van vrijdag 30 november. Na werk ging ik met de tram naar Tom’s oma. We bleven bij haar eten. Onderweg duurde het echter zó lang in de tram! Ik moest eerst heel lang wachten voordat ‘ie kwam en in de tram stonden we op een stuk gewoon stil… Fijn die spits! (not) In ieder geval was het een gezellig avondje. We aten verse broccoli spinazie soep met kaasbolletjes en als toetje een lekker Bros toetje. De rechter foto is een kaars die Oma heeft staan. Ik vind het echt een mooie kleur! ♥

Dat was het, mijn maand november. Inmiddels zitten we alweer 4 dagen in december, wat vliegt de tijd!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *