My life in pictures #5 – Januari 2019

Zoals ik afgelopen dinsdag al zei in mijn blogje over mijn februari bullet journal: er is alweer een maand voorbij! Jeetje, wat gaat het snel. Ik val elke keer in herhaling volgens mij, maar het is ook écht zo. Het is alweer tijd voor een My life in pictures. Je zal in 22 collages zien hoe mijn januari was. Ik heb een stuk minder foto’s gemaakt dan vorige maand, maar dat is niet erg: ik was sneller klaar met de edit van deze collages haha!

Ik geef je vast een waarschuwing: je zal vaak het laadscherm van Destiny 2 zien, want dat heb ik deze maand nog veel gespeeld met Tom. Mocht je niet weten hoe dat scherm eruit ziet, nou dat is de foto links. :) We hebben 1 januari lekker thuis gespendeerd, met dus Destiny 2 gespeeld en lekker uitgeslapen natuurlijk. De dag erna besloot ik een stukje te gaan wandelen richting de stad. Ik maakte daar deze foto van de Markthal. Blijft bijzonder om te zien! Mooi gebouw.

Ik had nog steeds vakantie in de eerste week van januari, dus op 3 januari werd ik door Tom verrast. Ik had in eerste instantie niet zoveel zin om te deur uit te gaan, maar Tom had stiekem al tickets gekocht voor de film. Hij nam me mee onder het mom van: kom, we gaan even shoppen en daarna bij Vapiano’s eten. Dus ik heb me toen aangekleed en ben met hem naar de stad gaan wandelen. Onderweg verraste hij me dus met het nieuws dat we naar de bioscoop gaan! We gingen naar Bohemian Rhapsody. Erg goede film! Daarna wilden we zoals mij beloofd was uiteten bij Vapiano’s, maar het was er zó druk, dus we besloten daar weg te gaan en daar een ander keertje weer te eten.

Die week ben ik nog vaker buiten gaan wandelen, want ik vind het heerlijk om even een stuk te wandelen en een frisse neus te halen. Ik heb nog steeds een Fitbit en die geeft me af en toe een virtuele schop onder mijn luie kont. Dus tijdens een wandeling bij de Noordsingel heb ik deze foto’s gemaakt. Oh Rotterdam, wat ben je mooi!

Een fotootje van de donkere grijze lucht en Damon die mij ‘s ochtends aan het opwachten was. ‘Hallo? Herken je mij nog? Ik heb honger, geef brokjes!’

In mijn vakantie kwam mijn moeder een bezoekje brengen aan Rotterdam samen met mijn nichtje Eva. Samen met ome Tom ging Eva een spelletje op de PlayStation spelen (Rayman Origin). Super leuk om te zien! Dit was de eerste keer dat ze op de PlayStation speelde en dit spelletje deed. Ze bewoog met haar hele lichaam mee met het besturen van haar poppetje. Super grappig om te zien! Ook ging ze er op een gegeven moment maar bij liggen. Vermoeiend hè, zo’n spelletje!

Weekenden zijn voor Bram’s friet en Wie is de Mol! Dit was de eerste aflevering van het jaar. Ik vind het zo leuk om het weer elke zaterdag te kijken. Heerlijk!

Nog meer food foto’s, haha. Mijn favoriete pannenkoek is die met appel & poedersuiker. Dit was op maandag 7 januari, de laatste dag van mijn vakantie. Fijne afsluiter! Ook fijn: lekker warm binnen zitten terwijl het buiten regent.

En toen moesten we weer vroeg opstaan. De foto links was ‘s ochtends toen ik onderweg was naar de tram. Eenmaal aangekomen op Centraal zag ik dat de lichtjes op het Groothandelsgebouw nog volop aan het shinen waren. Mooi om te zien! Maar eerlijk gezegd, als het eenmaal het nieuwe jaar is mag van mij al die lichtjes en kerstversiering weer de deur uit. Dat mag in december weer aan!

Dezelfde avond heb ik bij thuiskomst meteen mijn pyjama aangetrokken. Ik had behoefte aan een maskertje, dus die heb ik (na het eten) aangebracht. Terwijl dat maskertje opdroogde lag Damon de luilak er weer prinsje heerlijk bij. Kijk nou hoe schattig hij op zijn staart ligt! Later kwam hij me ook nog gezelschap houden op de bank. <3

En we skippen weer door naar het weekend. Vrijdagavond lag ik in bed en toen ik een foto wilde maken van Damon trok hij zo’n maf hoofd, haha! Die heb ik gefotografeerd, de mafkees. Het weekend staat natuurlijk in het teken van: Wie is de Mol kijken (we pauzeren de aflevering soms, vinden we handig!) en Destiny 2 spelen. Relaxt weekend met zijn tweetjes. <3

Ik had vrijdag en maandag een dagje vrij, zodat ik even een lekker lang weekend had. Op maandag besloten we om toch maar die Vapiano’s te gaan eten die we eerder hadden gepland maar toen niet doorging. Ik koos waar ik altijd voor ga: pasta basilico met kip. <3 Lekkerrrr! Ik koos dit keer voor het eerst als drinken de ice tea van Vapiano’s zelf, de cranberry smaak, maar die viel toch tegen! De dag erna moest ik weer werken en was dit mijn uitzicht ‘s ochtends onderweg naar de tram.

En bij aankomst op Centraal was dit het uitzicht. Mooie lucht! In het weekend had ik een thermosbeker gekocht bij de Blokker. Die neem ik nu elke dag mee naar het werk, zodat ik altijd lekkere warme thee heb. Tip van mij: pas wel op met nét gezette thee. Neem geen slokje, want dat is gloeiend heet en je verbrandt dan geheid je lip! (Dat overkwam mij dus…) Ik kan trouwens uren staren naar het plaatje in de liften van het Groothandelsgebouw. Elke keer spot ik weer iets anders.

Ik fastforward de week weer even naar vrijdag. Mijn collega’s en ik gingen borrelen bovenin het Groothandelsgebouw bij The Suicide Club. Wat een prachtig uitzicht heb je daar! De eerste foto was bij binnenkomst. De tweede een paar minuten later, want de zon ging onder. Mooi ♥ Rotterdam.

Ik drink eigenlijk nooit, dus ik neem altijd een colaatje. Toen ik terug naar huis liep was de maan inmiddels weer tevoorschijn gekomen. Het was (bijna?) volle maan en dat was te zien! Kijk hoe mooi.

Weekend!! Dat betekent op de bank chillen met Damon en géén make-up. :)

Op zondag werk ik altijd aan mijn bullet journal en maak ik een nieuwe weekpagina voor de komende week. De layout die ik had was wel lekker snel te maken, maar ik kreeg eigenlijk nooit alles vol.

Op maandag toen ik naar huis liep zag ik deze mooie lucht. Het lijkt bijna een schilderij! Ook met die reflectie in het water. Zo mooi. Het was erg koud die dag en wat past er bij een koude winterdag? Precies, boerenkool stamppot met rookworst! I love it!

Deze foto’s kon ik niet anders dan met jullie delen. Dit somt toch even Damon’s leventje op hoor. De luiwammes ♥

Op dinsdag 22 januari had het gesneeuwd! Voor het eerst in het jaar. Ik vind verse sneeuw niet zo erg, daar kan ik nog wel van genieten. Maar als het een vieze blubber wordt of heel glad/ijzig, dan niet meer. Hier lag de sneeuw er net en onderweg naar huis moest ik even wat foto’s maken.

De Rotte was op sommige delen gewoon bevroren. Mooi om te zien hoe de eendjes er dan overheen hebben gelopen (die pootafdrukken, echt schattig om te zien). Nog iets wat hoort bij een koude winterdag: warme chocomel. ♥

De foto rechts is hoe de sneeuw erbij lag op donderdag. IJs dus, wat ik al zei. Je moest echt uitkijken dat je niet op je snufferd ging. Ik heb verder niet veel foto’s gemaakt, want de foto rechts is weer het Destiny 2 laadscherm. We besteedden het weekend weer samen: uitslapen, spelletjes spelen en film kijken (Bird Box, was wel een goede film maar ik raad niet aan deze te kijken vlak voor het slapen gaan, ik had spijt dat ik niet nog een aflevering Full House ofzo had gekeken haha, ik sliep nogal onrustig die nacht).

Dit zijn de laatste drie foto’s van januari. Damon in bed, en twee uitzicht foto’s. De lucht ‘s ochtends is zo mooi om te zien! Kan ik erg van genieten.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *