My life in pictures #6 – Februari & maart 2019

Ik had hem vorige maand overgeslagen, omdat ik een paar weken niets op mijn blog had geplaatst. Ik besloot toen maar om twee maanden in één te laten zien omdat het anders zo kort op elkaar was, dus hierbij veel foto’s van de maanden februari en maart.

Februari

Februari begon met sneeuw, zoals je op de eerste foto kan zien. Voor de rest heb ik het eerste weekend van februari lekker rustig aangedaan. Ik sliep lekker uit en we keken Wie is de Mol op zondag terug. Toevallig heb ik hier een foto gemaakt van Merel, die dus de mol bleek te zijn! :)

Voor de rest was februari een maand waar ik een dipje had. Ik zat niet zo lekker in mijn vel en op het werk was er ook wat gedoe. De kleine geluksmomentjes zijn dan de dingen die ik op bovenstaande foto’s heb vastgelegd: een mooie zonsopgang, appelpannenkoeken, kaarsjes aan en Damon die bovenop mijn voeten ligt te slapen. ♥

Ook kan ik erg genieten (zoals je misschien al wel weet, haha) van mooie uitzichten. Zoals de linker en de rechter foto. Ik was ook weer lekker aan het schetsen.

In het tweede weekend van februari ging ik bij beste vriendin Archana langs om te eten, spelletjes te spelen, te kletsen en te chillen. ♥ Ze had héérlijke nasi gekookt! En we speelden ons favo spelletje: Rummicub! Ik besef me dat dit niet de laatste keer zal zijn dat je dit ziet, haha. Afgelopen twee maanden heb ik het vaak genoeg gespeeld :D Op de bovenste linker foto was ik bezig met een selfie maken, maar ik raakte afgeleid door Damon die me echt aankeek van: wat ben je aan ‘t doen?

Die zondag was m’n vriend bij vrienden en kaapte ik zijn computer voor een potje League of Legends. Dat was alweer eventjes geleden! Het is een leuk spel, maar niet om úren achter elkaar te spelen. Twee of drie potjes vind ik wel weer voldoende. Daarna zette ik kaarsjes en Netflix aan en werkte ik in mijn bullet journal aan de weekpagina van de komende week.

Op maandag was ik ‘s avonds na werk weer in een creabea bui en lag Damon tussen allemaal markers, stiften en pennen in. Ik legde die week ook weer een prachtige zonsondergaande lucht vast. Damon zit ook graag voor het raam om naar buiten te kijken. Vooral vogeltjes vind ‘ie reuze interessant, maar ook kijken naar de katten van de overburen en wat die nou aan het doen zijn voor het raam (eh, hetzelfde als jij gekkie ♥). Dinsdags na het werk ging ik met m’n beste vriendin Anita eten bij Vapiano’s. Ik neem altijd pasta pesto met kip, zó lekker!

Bij thuiskomst van het eten bij Vapiano’s kreeg ik van m’n vriend deze sloffen. Heerlijk warm! ♥ De dag erna was het Valentijnsdag. Ik kreeg een doosje chocolaatjes en een mooi plantje met blauwe druifjes. Zo lief! Ik verwende hem ook met chocolaatjes, koekjes en een lieve kaart. We doen nooit zoveel met Valentijnsdag, want ik vind dat je elke dag je liefde moet uiten, niet alleen op deze dag. Plus een maandje later hebben we onze anniversary en zijn we alweer 8 jaar samen. Dat vieren we wel altijd.

In het weekend ging ik weer op pad. Ik vind het heerlijk om in mijn eentje met alleen mijn fotocamera (oké, en ook nog wat andere spulletjes in mijn tas haha) naar buiten te gaan en foto’s te maken. Het was zulk heerlijk lente weer dat ik dat ook graag vast wilde leggen. De foto’s daarvan staan op mijn blog.

Die zondag sliep ik weer uit en werkte ik aan mijn weblog. De foto’s die ik de dag ervoor gemaakt had moest ik nog even bewerken en online zetten. Ik deed die week erop ook weer een workout. Ik ben niet heel consistent met mijn workouts, maar af en toe doe ik er eentje, haha.

Sinds een week heb ik een hoesje voor mijn Ereader, super handig! Zo durf ik hem namelijk wel in mijn tas te stoppen, zonder dat ik bang ben dat er iets tegen het scherm aankomt, of dat er allemaal krasjes opkomt. Ik skip met mijn foto’s eigenlijk meteen weer naar het weekend, want ik sprak met een vriendin af in de stad. Onderweg zag ik deze heerlijke zon en kijk hoe rustig het was bij Blaak! Ik ging om kwart voor 12 zoiets de deur uit en het was nog super rustig in de stad. Ook heb ik iets met hoge gebouwen (dat zal je nog wel zien).

Even een paar foto’s van Damon. Links: toen ik ‘s avonds naar bed ging lag hij er al en dacht ie: waarom maak je me nou wakker? Midden: ‘s ochtends nog voordat mijn wekker af is gegaan, hij zit soms voor het raam te chillen en te wachten totdat ‘ie eten krijgt. Rechts: als ik eenmaal uit bed ben en mij aan het aankleden ben, hij wacht (on)geduldig en keek mij hier aan met een blik van: ben je nou nog niet klaar? ♥♥♥

En de laatste drie foto’s voor februari. De blauwe druifjes zijn lang geworden! Ze zijn nog steeds zo leuk. De zon blijft steeds iets langer op, als ik thuiskom kan ik nog een mooie foto maken voordat ‘ie helemaal onder gaat. En het was ook weer de hoogste tijd om mijn kwasten te wassen. Nu ik deze foto zo zie denk ik: oei, ik moet dit nodig weer doen. Ik stel dit klusje altijd uit…

Maart

En toen was het alweer maart. Het eerste weekend van maart gingen we naar Culemborg, naar mijn ouders en mijn schoonmoeder. Bij mijn ouders ging ik mijn verjaardag alvast vieren en hetzelfde ging ik doen bij mijn schoonmoeder, maar óók alvast haar verjaardag vieren, want ze is een paar dagen eerder dan ik jarig. Ze heeft trouwens ook een nieuwe kat en daar wilden we ook kennis mee maken. Ook hier speelden we weer Rummicub!

Ik skip eigenlijk alweer een paar dagen, want toen was het opeens 8 maart, mijn verjaardag! ♥ Ik werd ‘s ochtends wakker, maakte me klaar, ging naar beneden en zag allemaal slingers en ballonnen hangen. Heeft mijn knappe vriend gedaan, super lief! Ik hoefde maar een ochtendje te werken, dus na het werk ging ik meteen naar de Hema voor mijn verjaardagstompouce, die zie je linksonder op de foto.

‘s Ochtends toen ik bij centraal aankwam kreeg ik deze roos in mijn handen gedrukt. Ze zeiden: “Fijne vrouwendag!” en ik reageerde met: “Dank je wel, het is ook mijn verjaardag vandaag!” Toen zeiden ze: “Gelukkige verjaardag! :D” Dat begon al goed! De zon scheen ook prachtig op mijn verjaardag en ik spotte ook al mooie bloesems. ♥ Spring is coming!

Zaterdags vierde ik mijn verjaardag met mijn lieve vriendinnen. ♥ Het regende nog ‘s middags, dat was iets minder, maar later ging de zon weer schijnen. We ruimden nog snel het huis op en zetten alles alvast klaar.

We aten eerst heerlijke mihoen, nasi en chow min. Het was heerlijk! Daarna speelden we spelletjes. Dat vind ik het leukste om te doen. Als eerste een potje Exploding Kittens (die heb ik gekregen van mijn vriend) en daarna een potje Rummicub. ♥ We hebben daarnaast ook heerlijk gekletst en gelachen.

Dit was hoe de zondag begon. Damon bovenop mij: Hallo, ben je wakker? Daarna ging ‘ie ook nog eens heel hard spinnen, te lief! ♥♥♥

Ik ben zo verwend door iedereen. ♥ Ik heb veel leuke cadeautjes gehad, veel creabea spulletjes, lekkere verzorgingsproducten en het kaartspel Exploding Kittens.

Ik ging die zondag ook nog even naar de Action, want Maris van CreaChick plaatste eerder die week een filmpje over de nieuwe A6 bullet journals van Action en die móest ik natuurlijk even bekijken en meenemen dus. Ik weet nog niet 100% zeker wat ik erin ga maken, maar ik heb al wel een aantal ideeën, nu nog besluiten wat ik nou ga kiezen. Elke zondag zit ik sowieso mijn bullet journal bij te werken en kijk hoe Damon erbij lig, hij ligt echt strak tegen de stickers aan haha. Die maandag deed ik ook weer een workout op de crosstrainer. Al dat verjaardagsgesnoep moest er weer eventjes af!

Die week had ik veel afspraken, allemaal voor een goed doel! Ik had namelijk eind februari besloten op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Op een gegeven moment wil je jezelf weer verder ontwikkelen en weer nieuwe dingen leren. Dus toen ik dat besluit eenmaal had genomen, werd ik al gauw benaderd door een paar wervingsbureaus om op gesprek te komen bij hen en daarna ook bij twee(!) bedrijven op sollicitatiegesprek.

Na het tweede sollicitatiegesprek van die week plofte ik even voldaan op de bank (samen met Damon, kijk hoe lief hij hier aan het melken is, die pootjes!), want ik had een aanbod gekregen! Super fijn! We gingen die vrijdag bij mijn vriend zijn oma langs om te eten en mijn verjaardag te vieren, maar we vierden stiekem ook vast dat ik dit aanbod had gekregen. We speelden ook hier weer een potje Rummicub.

Maar het werd nog beter, want ik mocht voor het andere bedrijf op tweede gesprek komen de week erna en na dat gesprek kreeg ik weer goed nieuws: nog een aanbod!! Ik moest nu dus gaan kiezen voor welk bedrijf ik ging. Ik koos voor degene waar ik het beste gevoel bij had, zowel de functie als de sfeer in het bedrijf. Dus huppake, de dag erna heb ik het meteen bij het werk aangegeven dat ik een andere baan heb en stuurde ik mijn ontslagbrief.

Die vrijdagochtend was het erg mistig, maar later werd het een mooie zonnige dag! Zo was mijn mood ook: van mistig en dipje in februari, naar zonnig en goed in maart! In het weekend kwamen mijn schoonouders langs om een spelletje te spelen (we speelden Ticket to Ride en een potje Exploding Kittens) en lekker te eten. We vierden nog mijn verjaardag, maar ook mijn nieuwe baan!

De laatste week van maart begon goed, want ik ondertekende mijn contract! Yess!!! Ook gingen mijn vriend en ik dit vieren bij Hotel New York met een afternoon tea ♥ Dit was niet het enige wat we gingen vieren, want we waren die woensdag ook 8 jaar samen, dus besloten we dit alvast op maandag te vieren. ♥

Ik bestelde die maandagavond een printer. Wat voelt dat volwassen! Maar ik wilde heel graag allemaal plaatjes uitprinten voor in mijn bullet journal, en om nou elke keer foto’s te laten afdrukken bij Kruidvat of zo, dat zag ik niet zitten. Dus met een aantal cadeaubonnen die ik nog had liggen, plus een korting die ik kreeg van Bol.com nog voor mijn verjaardag bestelde ik deze Canon printer. Hij kwam dinsdags binnen. Ik had nog wat inkt nodig dus dat ging ik op woensdag nog even kopen.

Ik liep toen in de Action en ik zag daar deze leuke potlodensets! Ik twijfelde of ik ze mee ging nemen, maar ik moet een beetje op de centjes letten, dus heb ik ze teruggelegd. Maar zodra ik weer loon heb ga ik terug. Ze zien er zo leuk uit!

Er werd in onze straat opnames gemaakt voor Flikken Rotterdam, dus zoals je ziet werd de straat afgezet voor twee dagen. Ook op zondag waren ze opnames aan het maken bij Noordplein. Zo grappig!! :)

Vrijdag was mijn laatste dag op werk. De dag begon goed met een heerlijk zonnetje. Ik kreeg deze grote kaart met allemaal berichtjes van (inmiddels ex-)collega’s. Damon zit trouwens graag in de keuken, te staren naar de onderkant van het keukenblok. Dit doet ‘ie met een reden, want er zitten soms muizen. Hij heeft er al drie gevangen in de drie jaar dat we hier wonen en ook afgelopen zaterdag ving hij er weer eentje. Dus dat geduldig liggen staren wordt beloond!

Zaterdagavond ging ik naar mijn beste vriendin Archana. Heel spontaan vroeg ze die vrijdag of ik zin had om langs te komen en dat wilde ik wel! Dus hup, met de tram, de metro en nog een stukje wandelen..

We gingen bijna een uur wandelen in de buurt en ondertussen lekker veel kletsen. We aten een taartje om mijn nieuwe baan te vieren en speelden ook nog een aantal potjes Rummicub, ons favoriete spelletje! Het was een gezellige avond. ♥ Op zondag heb ik uitgeslapen en heb ik de hele middag en avond op de bank Sims 4 gespeeld. Ik maakte een nieuwe huishouden met een kat, inmiddels is er al een peuter bij en is de tweede op komst haha! Het was alweer een tijd geleden dat ik de Sims had gespeeld, dus ik had er weer zin in.

Dat waren mijn afgelopen twee maanden. Het is inmiddels april en ik heb drie heerlijke weken vakantie (inmiddels nog twee weken) voordat ik na Pasen begin bij mijn nieuwe werk. Ik heb er zin in!!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *