My Nails of the Week #1

Mijn eerste Nails of the Week! Ik heb deze nagellak combinatie vorige week op mijn nagels gehad. Ik kon eigenlijk niet kiezen, dus besloot ik beide nagellakjes maar op te doen. Ik ga proberen elke keer een naam voor mijn nagellak combi/nail art te verzinnen, dus vandaag is het: Hunt Me If The Dawn Is Broken! En zie hier, mijn nagels:

NOTW #1 - Hunt Me If The Dawn Is Broken

NOTW #1 - Hunt Me If The Dawn Is Broken

NOTW #1 - Hunt Me If The Dawn Is Broken

NOTW #1 - Hunt Me If The Dawn Is Broken

NOTW #1 - Hunt Me If The Dawn Is Broken

NOTW #1 - Hunt Me If The Dawn Is Broken

Tada! Een french manicure, maar dan met grijs en zwart. En op elke hand een andere kleur. Tja, als je niet kan kiezen… ;) Op mijn rechtse hand heb ik een zwart gelakte nagel met een grijze tip en op mijn linkse hand een grijs gelakte nagel met een zwarte tip. In vergelijking met de grijze tip, is deze zwarte wat smaller, oeps.. Ik moet nog oefenen met gelijk-zijn op beide nagels. Blijft toch lastig!

Het is misschien wel aan de kwaliteit van mijn foto’s te zien dat ze ‘s avonds zijn gemaakt. Het wordt tegenwoordig zo snel donker. :( Ik heb ook nog ‘s morgens vroeg foto’s gemaakt, dus wel met daglicht, maar geen zonlicht. Die waren ook niet zo geslaagd. Volgende Nails of the Week maak ik in het weekend! Dan heb ik de kans om overdag foto’s ervan te maken.

De naam die ik verzonnen heb trouwens, komt eigenlijk van de naam van de lakjes die ik heb gebruikt. Het zijn twee Essence lakjes uit een oude limited edition Vampire’s Love. De zwarte heet 04 The Dawn Is Broken en de grijze 05 Hunt Me If You Can. Ik vind ze beide prachtig en zeer geschikt voor het najaar. Ze zijn beide niet ‘zomaar’ grijs of zwart: The Dawn Is Broken heeft lichte grijs/zilveren shimmers, terwijl Hunt Me If You Can lichte zwarte en zilveren shimmers heeft. Prachtig! ♥

Deze lakjes heb ik alweer twee jaar, want de collectie komt uit november 2011, wow! De tijd gaat zo snel. Ze zijn dus niet meer te koop.

NOTW #1 - Hunt Me If The Dawn Is Broken

Wat vind jij van mijn nagellak combinatie? Zou je het zelf ook doen als je niet kon kiezen tussen twee kleuren? En welke nagellak/wat voor creatie heb jij deze week op je nagels?

Volgende week weer een nieuwe Nails of the Week! :)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *