Nagellak & Nail Art Stash Januari 2014

Het heeft even geduurd, maar na meer dan een jaar heb ik mijn nagellak en nail art stash weer vastgelegd op camera. Ik bewaar mijn nagellak en nailart spulletjes in witte dozen onderin de boekenkast. Eén doos zit vol nailart spulletjes en twee andere dozen zijn tot de nok toe gevuld met nagellakken. Ik heb een doos vol met Catrice lakjes en een doos met overige nagellakmerken, zoals Essie, Essence, OPI, China Glaze, etcetera. Benieuwd naar mijn stash? Ga er goed voor zitten, neem een kopje thee/koffie/sapje, iets lekkers erbij en bekijk dan het filmpje! Geknipt in twee delen.

Deel 1: Nail art stash

 

Deel 2: Nagellak stash

 

Ik heb al mijn nagellakjes eens geteld en ik heb er in totaal 306. Wow, dat had ik echt niet verwacht! Ik koop tegenwoordig niet zoveel nagellak meer en ik heb er toch al een paar kunnen verkopen tijdens mijn blogsale. Dus ik verwachtte eigenlijk een aantal onder de 300. Mijn vriend zei trouwens meteen ‘of ik nu niet al genoeg nagellak heb’. Haha, wat een gekkerd :D

Waar ik altijd benieuwd naar ben: hoe ziet jouw stash eruit? Van welk merk heb jij de meeste lakjes? En hoe of waar bewaar jij ze?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. hee, superleuk om weer een keer te zien!

    Over max factor fantasy fire: het is echt een van mijn meest favoriete nagellak. Op zichzelf is het idd vrij weinig maar in combinatie met donkere kleuren zoals zwart, paars en donkerrood is het zo geweldig mooi. Als je een paar combinaties wilt zien, moet je zeker op mijn tumblr kijken :)

  2. Mooie stash hoor! Ik denk trouwens dat het Meta-lailak is qua uitspraak, haha. Catrice is queen of names. Mint Me Up gaat eruit met de komende assortimentsvernieuwing, zo jammer!

  3. Dat je de lakjes van Catrice op de kop neer zet is juist goed voor de lakjes. De lak loopt niet in je dop maar zorgt wel dat je opening wordt afgesloten. Dus blijven je lakjes ook langer houdbaar. Ik heb ze ook zo staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *