Nagellak Stash November 2012

Het is weer eens tijd voor een update van mijn nagellak stash! De laatste keer dat ik daar een update over gaf is alweer een jaar geleden, oeps! Het werd zelfs al meerdere keren aangevraagd. Helaas had ik er geen tijd voor tijdens het afstuderen, werken en verhuizen, maar nu ik helemaal gesetteld ben heb ik al mijn lakjes tevoorschijn gehaald en op camera vastgelegd. Ik heb alle merken in één filmpje opgenomen, in tegenstelling tot de vorige keren. Veel kijk plezier!

Binnenkort komt er ook een nail art stash filmpje aan! Met al mijn spulletjes die ik gebruik om nail art creaties mee te maken.

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  1. Wauw je hebt er veel zeg! Ik dacht dat ik er laatst ineens veel had omdat ik de laatste tijd veel had gekocht maar jij hebt er meer lol!

  2. Wew that’s a loooot! Haha :D Wel leuke lakjes, en van allemaal oude collecties, leuk om te zien. Catrice for the win! En je katje, awh zo schattig <3
    Bij de Kruidvat zag ik trouwens weer de Million Styles topcoats liggen, da's toch vreemd?

  3. Wat een geweldige stash! Die OPI Minnie Mouse heb ik ook nog mee in mijn handen gestaan op vakantie, maar niet gekocht. Achteraf natuurlijk super balen, maar ik heb (met zo’n 50 lakjes) al meer dan genoeg vind ik zelf ;)

  4. Waaauw wat een super grote en mooie stash! Ik wou dat ik zo veel lakjes had, en vooral zoveel lakjes van Catrice :) x