Nagellak Swatch Catrice ICONails 96 Nap Green

Nagellak Swatch Catrice ICONails 96 Nap Green

In de zomer vind ik het leuk om pastelachtige kleurtjes op mijn nagels aan te brengen. Dan lijkt het toch meer of je een kleurtje hebt door de zon (ook al is dat in mijn geval niet het geval). Het nagellakje wat ik jullie vandaag ga laten zien is dus zo’n perfect zomerkleurtje!

Dit nagellakje is van Catrice ICONails nummer 96 Nap Green, een prachtige mintgroene kleur. Dit is een gellak-achtige nagellak. De substantie is – net zoals het vorige ICONails lakje wat ik geswatcht heb – fijn, niet te dun, maar ook niet te dikkig. Het brengt ook prettig aan door het wat bredere kwastje. Het dekt goed in twee laagjes. Op de foto’s heb ik ook twee laagjes op.

Catrice beweert dat de nagellak twee weken mooi blijft zitten. Bleef het dat ook? Ik heb geen after-foto’s gemaakt, maar het bleef wel wat beter zitten dan Do It, With Lavender. Vermoedelijk omdat ik niet net zo vaak als de vorige keer mijn handen heb gewassen. Natuurlijk was er wel wat lak bij de tips afgegaan, maar dat is normaal. Geen enkele normale nagellak blijft een week lang mooi zitten. Tenzij je echte gellak op hebt.

Ik ben zeer tevreden met dit nagellakje! Ondanks dat het niet 7 dagen mooi blijft zitten, de kleur is wel super mooi. En dat voor een zeer fijne prijs: Catrice ICONails nagellak kost €2,99. Catrice is onder andere te koop bij Kruidvat en Etos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top