Nagellak van Beautyaddictionshop

Ik kreeg afgelopen week deze nagellakjes van een erg leuke webshop binnen, namelijk van Beautyaddictionshop! De webshop heeft een leuk assortiment met cosmetica, maar ook accessoires! Erg leuk om eens tussen te neuzen. En ook leuk: het is allemaal lekker betaalbaar. :) Ik heb drie nagellakjes van het merk Butterfly Collection in de kleuren donkerrood, pastelblauw en neonroze. Uiteraard heb ik ze even geswatched, in het mooie Koningsdag-zonnetje.

Butterfly-Nail-polish-Red-1

Butterfly-Nail-polish-Red-2

Laat ik ook maar meteen met de donkerrode beginnen. Het is een prachtige rode kleur. Hij dekt ook goed in één laagje, dat vind ik altijd een pluspunt! Op mijn nagels op de foto’s heb ik twee laagjes aangebracht, want dan werd de kleur wat intenser. Ik moet wel zeggen (dat zag ik pas bij het bewerken van de foto’s), dat ik niet superduper netjes heb gelakt, oei… De laatste tijd lak ik veel minder vaak mijn nagels. Ik moet er gewoon weer even goed voor zitten, haha. Maar goed.

Ik vind het een mooie rode kleur. Hij staat iedereen goed, maakt niet uit welke huidskleur je hebt. Of je nou heel bleek bent of (iets) getint. Rood staat gewoon iedereen mooi. Echt een tijdloze kleur.

Butterfly-Nail-polish-Light-Blue-1

Butterfly-Nail-polish-Light-Blue-2

En dan is het nu de beurt aan de pastelblauwe nagellak. Het is zo’n mooie lieve kleur, ik houd ervan! Pastel is echt een trend. Je ziet het overal terug. Niet alleen in kleding, maar dus ook in nagellakjes. Als je met de trend mee wil doen, is dit een mooie kleur om mee te beginnen. :) Deze pastelblauwe lak lijkt ook wel een beetje babyblauw. Gewoon schattig dus!

Ik moet wel zeggen dat deze kleur minder goed dekt. Ik had zeker drie á vier laagjes nodig. En zelfs dan zie je mijn nagel nog steeds (zie mijn middelvinger). Helaas! Ik denk dat het gewoon komt door de kleur, want de donkerrode dekt echt supergoed. Ondanks dat is het een mooie kleur en hij droogt wel snel. Dat compenseert het nog wel een beetje dat je meerdere laagjes nodig hebt.

Butterfly-Nail-polish-Pink-1

Butterfly-Nail-polish-Pink-2

En dan de neonroze kleur. Ohh, dit is zeker mijn favoriet van de drie! Echt een heel mooie knalroze kleur. Hij dekt ook in één laagje al goed, maar de kleur wordt intenser en meer neon met twee laagjes. Op de foto’s is ‘ie niet echt neonroze, maar dat komt denk ik door de camera. In het echt is ‘ie wel echt neon. Echt prachtig! Ik houd wel van een opvallende nagellakkleur op zijn tijd. Enne.. laat de zomer maar komen met zo’n neonkleur!

Ook deze kleur droogde weer lekker snel. Ik heb het opgedaan, ben nog even 5 minuten Koningsdag op televisie gaan kijken en daarna vertrokken we naar de stad. Ik heb wel tijdens het foto’s maken mijn ringvinger gestoten tegen een kaarslantaarn aan, dus daar is een stukje beschadigd, haha. Maar dat is mijn eigen fout – moet ik maar niet zo ongeduldig zijn met foto’s maken. ;)

Beautyaddictionshop1

Beautyaddictionshop

In de bubbelenvelop waar de lakjes inzaten zat ook nog het volgende: een klein schattig envelopje met bloemetjesprint, met erin een handgeschreven briefje van de webshop eigenaresse. Super leuk om zoiets erin te stoppen! Dat maakt het een stuk persoonlijker. Ze heeft er ook een visitekaartje bij gestopt. Erg leuk gedaan! Bedankt Kim. :)

Ik vind de webshop zeker een aanrader als je op zoek bent naar leuke betaalbare cosmetica. De lakjes van Butterfly Collection zijn van goede kwaliteit. Ze heeft niet alleen deze drie kleurtjes, maar ook nog andere neonkleuren en pastelkleuren. Zeker een kijkje waard. Butterfly Collection Single nagellakjes kosten €2,95 per stuk en ze bevatten 6 ml lak.

Damon-en-Roze-nagellak

Mijn favoriet (en ook die van mijn kat Damon) is de neonroze. Erg mooie kleur! Ik draag ‘m al sinds zaterdag en het zit er nog steeds goed op, zonder beschadigingen. :)

Wat vind jij van de Butterfly Collection lakjes? Welke van de drie is jouw favoriet?

Liefs,
Belinda ♥

Dit blogartikel bevat gekregen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

    1. Dat klopt wel ja! Mijn tips zijn nog wel te zien. Maar dat vind ik bij deze lak op zich niet zo storend; het valt ook alleen op als je een close-up foto ziet of mijn hand van dichtbij bekijkt, gelukkig haha. ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *