Nagellak voor op je wishlist

De feestdagen staan voor de deur! De perfecte tijd dus om iets te vragen wat al een tijd op je wishlist staat. Bijvoorbeeld die ene prachtige nagellak die je toch net weer wat te duur vond om zelf te kopen, of je kan hem maar nergens vinden, of je zit nu juist in een no buy-maand… Hét moment dus om hem te vragen voor Sinterklaas/Kerstmis! Maar wat als je gewoon niet weet welke nagellak je op je wishlist moet zetten? Don’t worry! Ik heb vandaag dé top 5: nagellak om op je wishlist te zetten.

Ciate caviar manicure
bron

#5 Caviar Nails

Het is inmiddels geen trend meer, maar dat wil niet zeggen dat het niet leuk is om te dragen. Ik heb het over caviar nails! Je lakt je nagels in een basiskleur en daaroverheen strooi je kleine balletjes, caviar. Super leuk effect! Het is wel voor maar één dagje, want de balletjes vallen er namelijk wel snel vanaf. Maar toch, leuk voor de feestdagen om te dragen. :)

Je kan de Caviar Nails van Ciaté vragen, dat merk kwam er het eerst mee, maar je heb natuurlijk ook budgetvarianten. Zo heet Etos caviar nails, zoals je al kon zien in mijn laatste video. Maar als je het aandurft (of degene die jouw cadeautje geeft dan), kan je het ook via Ebay bestellen. Daar kan je het ook heel goedkoop krijgen!

opi mariahcarey holiday liquidsand
bron

#4 Effect Nail Polish

En dan heb ik het over feather nails, fur nails, liquid sand nails, noem het maar op! Alles hiervan is mooi. Neem nou de Feather Effects Nail Polish van Nails Inc. Super gaaf om die verenlook op je nagels te hebben. Het is gewoon weer eens wat anders dan een basic nagellakje. Nails Inc. is verkrijgbaar in diverse webshops, zoals Asos.

O.P.I. heeft de inmiddels bekende Liquid Sand Nail Polish. De Mariah Carey Holiday collection bevat bijvoorbeeld 6 prachtige zandnagellakken. Zeker de moeite waard om even naar te kijken! O.P.I. is tegenwoordig verkrijgbaar bij Douglas. Klik hier voor meer verkooppunten.

NOTW #2 Fantasy Fire

#3 Max Factor – Fantasy Fire

Deze nagellak heb je afgelopen dinsdag al kunnen zien in mijn Nails of the Week. Wat een prachtige lak! In het begin was ik niet zo enthousiast, omdat ik veel meer verwachtte. Maar ik ben nu volledig om. Iedereen zou deze in haar stash moeten hebben. Tenminste, als je van heel veel verschillende kleuren glitters houdt dan. ;)

Fantasy Fire kan je alleen op je nagels lakken, maar je kan hem ook prima over andere nagellakken dragen. Vooral onder wat donkere lakken komen de glitters tot zijn recht. In daglicht zie je de verschillende kleuren van de glitters het best. Max Factor Max Effect Mini Nail Polish kost €4,99 per stuk en is verkrijgbaar bij de drogist.

Pupa Glitter Nail Polish

#2 Glitters

Nu ik het toch over glitters heb.. Glitternagellak hoort een beetje bij de feestdagen. Daarom kunnen ze ook niet ontbreken op je wishlist. Het maakt niet uit of het grote of kleine glitters zijn, als het maar glittert is het goed! Neem nou bijvoorbeeld Catrice – Kitch Me If You Can of wat vind je van Pupa’s groene glitterlak?

Je kan helemaal uitpakken met glitternagellak en al je nagels lakken, maar je kan er ook voor kiezen om één nagel, een accentnagel te voorzien van een dosis glitters. Hoewel je in de feestdagen natuurlijk het liefst helemaal uitpakt; so let’s just put glitters on every nail! 

barry m texture duchess
bron

#1 Barry M – Duchess

Maar de nagellak die ik je absoluut kan aanraden om hoog op je wishlist te zetten is Barry M’s Duchess. Oh my..! Ik vind het echt een prachtige nagellak. Het heeft een beetje wat van alles: glitters, een textuur effect en een lekker feestelijke kleur voor de feestdagen. Als je de nagellak in actie wil zien, binnenkort komt er een Nails of the Week met deze prachtpraal online.

Ook deze nagellak kan je op al je nagels doen of op één accentnagel. Ook mooi: een gouden basis met lichte shimmer en daaroverheen Duchess. Je weet niet wat je ziet! Glitters everywhere! Barry M nagellak is verkrijgbaar bij River Island of diverse webshops. Een flesje Textured Nail Effect nagellak kost €5,-; gewone nagellak kost €4,-.

 

Dat was mijn top 5. Ik hoop dat je inspiratie op hebt gedaan wat je kunt vragen aan Sinterklaas of de Kerstman. :) Momenteel staat op mijn wishlist: nog meer Textured Nail Effect lakjes van Barry M!

Wat staat er op jouw Sinterklaas-/Kerstcadeautjes wishlist?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Ik aas een beetje op die van Barry M, weet niet precies hoe ‘ie heet maar een bruine kleur met multicolor glittertjes. Ik moet de River Island hier maar eens binnenlopen :D Vooral alle glitterlakjes en textured lakjes die je hebt laten zien zijn gorgeous!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *