Nagelvormen

Bij andere meiden kijk ik ten eerste altijd naar hun nagellak, vooral als het al een opvallende kleur is. Maar ik kijk ook naar hun nagelvorm. Ik heb zelf eigenlijk niet echt geëxperimenteerd met verschillende nagelvormen: ik heb altijd een ronde nagelvorm aangehouden. Eén keer heb ik een rechte nagelvorm gedaan, met afgeronde hoeken, maar ik vond het zo lastig met bijhouden dat ik vanzelf weer overgegaan was naar mijn gebruikelijke ronde vorm. Maar stiekem vind ik rechte nagels erg mooi. ♥ Ik heb eens gezocht op mooie nagelvormen op Pinterest en de leukste heb ik vandaag verzameld in een artikeltje.

Normal nail shape

Red nails - red lips

pointy nail shape

square nail shape

Normale nail shape

Pointy nail shape

square nail shape

Short round nails

Square nail shape

Batman nails

Dat waren de foto’s die ik heb gevonden. Ik vind de ‘pointy’ nagels maar niks. Het staat wel mooi, maar ik vind het zelf helemaal niet praktisch. Dan zou ik liever gaan voor de ‘square shape’ of de afgeronde (in mijn ogen normale) nagels. Oh en de laatste, de Batman nagels is natuurlijk voor de fun! ;)

Wat is jouw favoriete nagelvorm? En welke vorm hebben jouw nagels?

Liefs,
Belinda ♥

De foto’s komen van Pinterest, ik heb ze vonden toen ik zocht op ‘nail shapes’. Al deze foto’s staan ook op mijn Nail Polish board. :) Volg je mij trouwens al op Pinterest?

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *