Nail addict?

Nail addict?

Vijf jaar geleden stond m’n blog nog bekend als een blog van een nagellakverslaafde. Ik had zo’n 250+ nagellakjes in mijn bezit en elke nieuwe nagellak in Catrice/Essence collecties moest geswatcht worden. Ook besteedde ik veel tijd aan nailarts. Ik probeerde elke keer iets nieuws uit en ik deed ook een maand lang een challenge. Maar hoe zit dat nu met die verslaving?

Je merkt het vast al aan m’n blog. Ik besteed nu veel minder tijd aan m’n blog als voorheen. Ik postte soms wel twee keer op een dag! Nu plaats ik, als ik inspiratie & tijd heb, soms een keer per maand. En dat is zelfs overdreven! In het dagelijks leven ben ik veel minder met nagellak bezig. Ik heb zelfs een tijdje gehad dat ik maandenlang niets op mijn nagels heb. Kan je het je voorstellen? Mijn 25-jarige zelf niet! Maar het is toch echt zo. Pas sinds een paar weken ben ik weer tijd gaan steken in een manicure. Even een momentje voor mezelf, even m’n nagels voorzien van een kleurtje.

Het is zelfs zo dat m’n handen zo ongelooflijk droog zijn, niet alleen door het veranderende, Nederlandse weer. Maar ook doordat ik ze een beetje verwaarloosd heb. Normaal smeer ik elke dag wel met handcréme, maar ik heb dat een tijd lang niet regelmatig gebruikt. Ik heb er geen excuus voor. Het is gewoon luiheid. Maar nu ben ik wel trouw elke dag m’n handen aan het hydrateren en hoop ik dat m’n schrale huid daardoor verdwijnt. 

Als mijn handen zacht zijn en mijn nagels een mooi lakje hebben, dan voelt dat toch wel fijn! Ik hoop dat ik dit vaker ga doen. Ondanks dat ik geen fortuin meer uitgeef aan lakjes en ik zelfs een heel groot deel laatst juist heb weggedaan, vind ik nagellak nog steeds leuk. Zoals al gezegd, het is even een momentje voor jezelf. Net zoals een gezichtsmaskertje aanbrengen. Even me-time. Heerlijk! Hierbij maak ik een belofte aan mezelf: meer lakken en verzorgen, minder verwaarlozen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top