Nail Art: Despicable Me – Minions

Het is alweer even geleden dat ik een nail art heb gemaakt, maar gisterenavond besloot ik nog even deze nail art te maken. Geïnspireerd op de minions uit de animatiefilm Despicable Me. Ik ben zaterdag naar Despicable Me 2 geweest en gisteren zag ik dat Cutepolish deze nail art had gemaakt. Ik dacht: die is leuk! En ben hem meteen gaan namaken. :) Hieronder zie je het resultaat:

Nail Art: Despicable Me - Minions

Nail Art: Despicable Me - Minions

Nail Art: Despicable Me - Minions

Ik vind ze zo ontzettend schattig! En de nail art is best goed gelukt, al zeg ik het zelf. Ik heb alleen een dottingtool gebruikt, verder niets. Naja, ook nagellak natuurlijk en een zwarte striper. ;)

Omdat ik de nail art om 10 uur ‘s avonds maakte, besloot ik nagellakjes uit te zoeken die lekker snel drogen. Zoals Essie en L’Oreal. Ik zal hieronder – zoals je van mij gewend bent – een lijstje maken met de gebruikte lakjes. Als eerste heb ik een base coat aangebracht. Daarna heb ik mijn tips blauw gelakt, daarbij sloeg ik mijn ringvinger over. Die heb ik geel gelakt en daarna pas de tip blauw gelakt.

Vervolgens heb ik met de zwarte striper aan de zijkant van mijn ringvingernagels links en rechts een dik streepje getrokken. De ruimte in het midden heb ik vrij gelaten, om daar vervolgens een grijze grote stip te maken met de dottingtool. Dit liet ik even drogen. In de tussentijd maakte ik de glimlach van de minion met de zwarte striper, en heb ik bij mijn overige vingers met de dottingtool nog een geel randje boven het blauw aangebracht. Daarna zette ik in het grijze rondje nog een wat kleiner wit rondje en vervolgens een zwart nog kleiner stipje om de minion af te maken.

Als laatste heb ik nog een top coat aangebracht en that’s it! Easy peasy. En super leuk!

PS: Let niet op mijn droge nagelriemen… Ik heb daar met die grauwe, regenachtige weer last van. :( Vanavond maar eens fijn insmeren met Lush’s Lemony Flutter!

Nail Art: Despicable Me - Minions

Gebruikte nagellakjes:

  • Sally Hansen Diamond Shine Base & Top Coat
  • Essie 96 Beach Bum Blu
  • L’Oréal 302 Exotic Canaries
  • L’Oréal 604 Metropolitan
  • Kiss Nail Art Paint wit en zwart

 

Wat vind jij van m’n Despicable Me minions nagels?

 

Liefs.
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  1. Wat schattig! Ik wil Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke echt een keer zien, een vriendin van me had het gisteren ook de hele tijd over die ‘minions’ maar ik had geen idee waar ze het over had, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *